Pohjanmaan Peltopäivä Ylistarossa 28.7.2016

Kasvintuotannon ammattilaisille tarkoitettu Pohjanmaan Peltopäivä järjestetään jälleen Luke Ylistaron ja Perunantutkimuslaitoksen alueella Ylistarossa torstaina 28.7.2016 klo 10-15.

Kasvintuotannon ammattilaisille tarkoitettu Pohjanmaan Peltopäivä järjestetään jälleen Luke Ylistaron ja Perunantutkimuslaitoksen alueella Ylistarossa torstaina 28.7.2016 klo 10-15. Ensimmäistä kertaa tapahtuma järjestettiin heinäkuussa 2014, jolloin Pohjanmaan Peltopäivässä vieraili yhteensä 1500 henkilöä.

Pohjanmaan Peltopäivässä ovat esillä viljan, erikoiskasvien ja perunan lajikkeet, lannoitus ja kasvinsuojelu. Tapahtuman yhtenä keskeisenä teemana on maan kasvukunto ja siitä huolehtiminen. Tapahtumassa ovat mukana kauppa, teollisuus, tutkimus ja neuvonta. Näyttelyosastojen ja esittelyruutujen lisäksi ohjelmassa on tietoiskuja ja koeruutukierros virallisilla lajikekokeilla. Tällä kerralla esittelytilaa on varattu hieman myös teemaan sopiville koneille.

Pohjanmaan Peltopäivän järjestää ProAgria Etelä-Pohjanmaa yhteistyökumppaneinaan Boreal Kasvinjalostus Oy ja ViljelijänBerner.

Tarkempia lisätietoja www.pohjanmaanpeltopaiva.fi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja