Pe, 28. marraskuu 2014.
AIV –irtoliuosten syysjakelu on käynnissä kahdella autolla. Näet reittiaikataulun Farmitin sivuilta.
Pe, 28. marraskuu 2014.
Viljelysuunnitelmia tehdessä kannattaa pohtia lajikevalintaa ja miettiä viljan rinnalle myös muita vaihtoehtoja. Onko käytössä omalle tilalle parhaiten sopivat lajikkeet?...
► Video
To, 27. marraskuu 2014.
Hämärässä ja pimeällä ajettaessa läsnä on kaikki samat vaaratekijät kuin päivänvalossa, ne vaan havaitaan myöhemmin.
Pe, 28. marraskuu 2014.
Suomesta on löytynyt eläviä mäntyankeroisia. Ankeroiset löytyivät Eviran tekemässä tarkastuksessa Yhdysvalloista tulleista puulavoista. Puulavat hävitettiin polttamalla.
To, 27. marraskuu 2014.
Maa- ja metsätalousministeriö sallii orgaanisen seleenin lisäämisen luomukotieläinten rehuihin. Muutos tehdään, koska selvitysten mukaan luomukotieläimet ovat kärsineet seleeninpuutoksesta....
Ti, 18. marraskuu 2014.
EuroTier2014 –messujen kaksipäiväinen rupeama on takana. Maailman monipuolisimmilla kotieläinalan messuilla tarjoiltiin kävijöille paljon uutta ja ihmeellistä kotieläintuotannon koko kirjosta.
Ti, 18. marraskuu 2014.
Tämän syksyn Farmit-juttusarjoissa on keskitytty seuraavaan kasvukauteen. Nyt alkavassa sarjassa päästään pureutumaan uuden kasvukauden suunnitteluun.

Markkinatiedot

Puun hinnat
Mäntytukki, pysty (€/m³)54.770.03
Kuusitukki, pysty (€/m³)54.360.09

Kauppa

Uutuutemme FarmitKaupassa - Black Knight Explosion SE -metallinetsin.

Edullinen ja tehokas metallinetsin. Todella helppokäyttöinen mutta tarkka metallinetsin erityisesti ensimmäistä etsintä hankkivalle.