Tärkeäitä päivämääriä ympäristökorvauksesta!

Ympäristökorvauksen syysilmoitus ja ilmoitus lannan tai lannoitteen vastaanotosta tai luovuttamisesta.

19.-30.10. Ilmoita lohkot, joilla toteutetaan lietelannan sijoittaminen peltoon-, ravinteiden ja orgaanisten aineiden kierrättäminen- tai pellon talviaikainen kasvipeitteisyys -toimenpiteitä.

Voit palauttaa ympäristökorvauksen syysilmoitukset Vipu-palvelussa, vaikka olisit jättänyt kevään päätukihakemuksen paperilla. Lohkotiedot ovat Vipu-palvelussa valmiina käyttöön ja Vipu laskee automaattisesti sitoumusalan kasvipeitteisyysprosentin. Sähköisesti syysilmoituksen palauttaneille ennakkomaksu maksetaan näistä toimenpiteistä samaan aikaan muun ympäristökorvauksen ennakon kanssa. Paperi-ilmoitukset tallennetaan myöhemmin ja tällöin maksut maksetaan tileille vasta kesäkuussa 2016.

Viimeistään 30.10.2015 Palauta ilmoitus lannan tai lannoitteen vastaanottamisesta tai luovuttamisesta. Palauta ilmoitus Vipu-palvelussa ja toimita viimeistään 30.10.2015 kuntaan paperiliitteenä luovutussopimus, maksukuitti tai rahti- tai kuormakirja, josta selviää materiaalit hankinta ja määrä. Jos liitteestä ei käy ilmi lannoitemateriaalien ravinnesisältö, tulee tuoteseloste säilyttää tilalla.

Lue koko tiedote Mavin sivuilta

Lähde: Mavi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja