Fazer Myllyn viljelysopimukset: Myllyviljat ja luomumyllyviljat

Kauramyllymme laajennus on valmistunut vastaamaan kasvaneeseen kauratuotteiden kysyntään kotimaassa ja ulkomailla. Näin ollen erityisesti suurimokauran ja luomusuurimokauran tarpeemme on kasvanut. Viljelysopimusten teko on hyvässä vauhdissa ja jatkuu edelleen.

Satokauden 2017 kevätkylvöt alkavat lähestymään. Kauramyllymme laajennus on valmistunut vastaamaan kasvaneeseen kauratuotteiden kysyntään kotimaassa ja ulkomailla. Näin ollen erityisesti suurimokauran ja luomusuurimokauran tarpeemme on kasvanut. Viljelysopimusten teko on hyvässä vauhdissa ja jatkuu edelleen.

Tarjolla on sekä markkina-, että kiinteähintaisia suoria viljelysopimuksia seuraavista viljalajeista:

Tavanomaiset myllyviljat: Kevätvehnä, syysvehnä, ruis, suurimokaura

Luomumyllyviljat: Luomukevätvehnä, luomuruis, luomusuurimokaura

Voit kiinnittää hinnan sopimuksentekohetkellä koko sadon osalta tai osasta satoa. Katso kulloinkin voimassaolevat hintakiinnitystarjoukset

Viljelysopimuksen teet kätevästi nettisivuilla olevan kaavakkeen kautta tai halukkuutesi voit ilmoittaa myös puhelimitse 020 555 3646 tai sähköpostilla [email protected]

Lajikesuosituslistamme kaikkien sopimusviljojen osalta löydät täältä.

Ostamme edelleen kevään ja kesän 2017 toimitukseen sadon 2016 myllykevätvehnää, ruista, suurimokauraa, luomumyllyvehnää, luomuruista ja luomusuurimokauraa Fazer Myllylle Lahteen toimitettuna.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja