Viljelijän Berner yhteistyöhön Turun Konekeskus Oy:n ja Konefarmi Oy:n kanssa

Turun Konekeskus Oy ja sen tytäryhtiö Konefarmi Oy ovat tehneet Berner Oy:n kanssa sopimuksen, joka koskee yhteistyön aloittamista ViljelijänBerner- maatalouskaupan kanssa.

Turun Konekeskus Oy ja sen tytäryhtiö Konefarmi Oy ovat tehneet Berner Oy:n kanssa sopimuksen, joka koskee yhteistyön aloittamista ViljelijänBerner- maatalouskaupan kanssa.

Yhteistyö tulee koostumaan kolmesta eri osasta: myyntiyhteistyöstä, toimipaikkayhteistyöstä sekä markkinointiyhteistyöstä. Molemmille yrityksille on tärkeää, että kauppaa tehdään ilman välikäsiä. Yhteistyön perustana on molempien yritysten tavoite toimia kustannustehokkaasti, asiantuntemusta kehittäen.

Koneita voi jo nyt ostaa kolmelta Viljelijän Bernerin myyjältä, joiden toiminta-alueena on itäinen Uusimaa ja Turun seutu. Lisäpanoksia konemyyntiin saadaan näin erityisesti ruotsinkielisille alueille. Tämän sopimuksen myötä Suomen kartalle ilmestyy myös uusi Konefarmin myyntipiste Pornaisiin. Bernerin tuotevalikoima on tulossa myyntiin Konefarmin uuteen toimipaikkaan Poriin sekä lisäksi Kankaanpäähän. Nämä täydentävät hyvin Viljelijän Bernerin omaa myyntiorganisaatiota.

Viljelijän Berner –maatalouskaupalla ei ole suunnitelmissa perustaa omaa kiinteää toimipaikkaverkostoa. Maatalouden tuotantopanosten myyntiä ei tulevaisuudessakaan tehdä pelkästään internetissä, puhelimitse tai aina edes asiakkaan luona, vaan tapaamisia ja neuvotteluja pitää voida sopia myös muualle. Tähän tarkoitukseen Viljelijän Berner on perustanut myyntitoimistoja, ja jatkossa Konefarmin toimipaikkaverkosto tarjoaa tähän erinomaiset edellytykset.

Bernerin maatalousosaston johtaja Kalle Erkkola ja myyntijohtaja Vesa Tyykilä Konefarmi Oy:stä
Markkinointiyhteistyötä aloitetaan yhtiöiden välillä monella eri tasolla. Samalla saadaan selviä kustannussäästöjä, kun esimerkiksi asiakastapahtumia voidaan järjestää yhdessä ja käytetään molempien osaamista tehokkaasti hyödyksi.

-Päällekkäisiä toimintoja tai kilpailevia tuotteita ei ole, vaan yhtiöiden toiminnat täydentävät toisiaan erinomaisesti. Siksi yhteistyön aloittaminen oli kummallekin osapuolelle erittäin luontevaa., kertoo myyntijohtaja Vesa Tyykilä Konefarmi Oy:stä.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja