Koetulokset kertovat: Sekator rikkatehojen vertailussa loistava

Sekator OD:ta kannattaa harkita vehnän, ohran ja rukiin rikkatorjuntaan etenkin jos hakee laajaa rikkatehoa edullisesti.

Sekator OD:ta kannattaa harkita vehnän, ohran ja rukiin rikkatorjuntaan etenkin jos hakee laajaa rikkatehoa edullisesti. Erityismaininnan ansaitsee Sekatorin luotettava matarateho, mutta se tehoaa myös useimpiin muihinkin rikkakasveihin ilman seoskumppania. Sekator kaipaa seoskumppania vain ohdake- ja valvattilohkoille, joilla Sekatorin käyttömääränä voidaan käyttää minimiä 75 ml/ha ja mukaan laitetaan 1 l MCPA:ta hehtaarille. Tämänkään seoksen hinta ei päätä huimaa.

Sekatorin käyttöä syysviljoille tukee erinomainen teho suuriinkin syysitoisiin saunakukkiin kunhan käyttömäärä on täydet 150 ml/ha. Muitakin yhtä tehokkaita vaihtoehtoja saunakukkatorjuntaan löytyy, mutta niillä hehtaarikustannus kiipeää selvästi korkeammaksi. Lämpötilakaan ei tule esteeksi syysviljaruiskutuksille, sillä Sekatoria voidaan käyttää alkaen +5 asteesta.

Tutustu Sekator OD koetuloksiin.

Sekator OD löytyy ViljelijänBerner –valikoimasta.

Sekä kokeissa että käytännön viljelyksillä on Sekator antanut luotettavan tehon rikkakasveihin. Näinkin kookkaat siemenrikkakasvit Sekator nujertaa varmasti.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja