Samanlaista tehoa hukkakauraan Attribut Superilla ja Broadwayllä

Attribut Superin teho hukkakauraan oli 88 % kun Broadwayn teho annoksella 150 g/ha oli 85,5 % eli valmisteet tehoavat yhtä hyvin hukkakauraan.

Attribut Super-ratkaisussa ruiskutetaan Sekatoria 100 ml/ha ja Attributia 60 g/ha, jolloin saadaan pitkäkestoinen teho juolavehnään ja laaja teho perusrikkoihin vehnällä.

Attribut Superin tehoa hukkakauraan on verrattu Broadwayhin useissa kokeissa, joissa kaura kylvettiin kevätvehnän sekaan. Attribut Superin teho hukkakauraan oli 88 % kun Broadwayn teho annoksella 150 g/ha oli 85,5 % eli valmisteet tehoavat yhtä hyvin hukkakauraan. Yllä mainittuihin teholukemiin päästään kun vilja ruiskutetaan viimeistään pensomisen alussa. Yksittäisessä kokeessa Attribut Superin teho oli jopa noin 95 %.

Joissakin Attribut Super- ja Broadway-käsitellyissä koeruuduissa esiintyi vähän hyvin pieniä, muutaman jyvän sisältäneitä kauroja. Nämä eivät kuitenkaan itäneet puinnin jälkeen tehdyssä kokeessa. Ruiskutus heikensi kauran elinvoimaa huomattavasti.

Jos hukkakauraa tiedetään olevan lohkolla paljon, on lohko syytä käsitellä Puma Extralla tai Axialilla vähintään 10 päivää Attribut Super-käsittelyn jälkeen.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja