Muista Delaro kun valitset tautiainetta

Viljelijän Bernerin Delaro on markkinoiden tehokkain strobi-triatsoli yhdistelmä. Delarolla on täysi tehorivi sekä ohran että vehnän tärkeimpiin tauteihin.

Viljelijän Bernerin Delaro on markkinoiden tehokkain strobi-triatsoli yhdistelmä. Delarolla on täysi tehorivi sekä ohran että vehnän tärkeimpiin tauteihin. Se on helppokäyttöinen valmis seos, johon ei tarvitse eikä kannata lisätä mitään muuta tautiainetta.

Useissa ruiskutusohjelmissa suositellaan kahden eri tyyppisen tautiaineen yhdistelmiä. Pääsääntö on, että triatsolityyppinen valmiste tuo puhdistavaa tehoa ja strobiluriini suojaavaa tehoa. Ja mitä enemmän strobia laitetaan sitä pidemmälle suoja riittää. Tosin tehokas triatsoli, kuten Proline voi antaa myös suojaavaa tehoa ja jopa vihertämisvaikutusta strobien tapaan.

Delaro on tehokas Strobin ja triatsolin valmis seos. Se sisältää Trifloksistrobiinia 150 g/l ja Prolinen tehoaine Protiokonatsolia 175 g/l. Sisällöstä voi laskea, että Delaron perusmäärä 0,5 l vastaa tehoainemäärältään samaa kuin 0,3-0,37 l yleisimpiä strobivalmisteita ja 0,35 l Prolinea. Jo puoli litraa Delaroa on siis kunnon annos.

Käyttöohje:

Ohra ja kaura

Lippulehtivaiheessa

Kertakäsittely

0,25–0,8 l/ha

Jaaetu käsittely

min. 0,25 l/ha/käsittely

Vehnä, ruis, ruisvehnä

Tähkälletulovaiheessa

Kertakäsittely

0,4–1,0 l/ha

Jaettu käsittely

min. 0,3 l/ha/käsittely

Pro Agrian tehotaulukko kertoo, että ohralla ja vehnällä Delaron tehorivi on lähellä täydellistä. Vain kauranlehtilaikkuun Acanto Prima on rankattu paremmaksi strobi-triatsoli yhdistelmäksi. Hanki Delaroa nyt kevätkampanjahintaan. Kampanjatuotteet löydät TÄÄLTÄ. Ota yhteyttä Viljelijän Bernerin paikalliseen asiantuntijaan.

Käsittelemätön
Delaro käsitelty

viljelijänberner.fi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja