Uutuuskaurat Niklas ja Donna KoneAgriassa, tervetuloa tutustumaan!

Laadustaan tunnetulle suomalaisella kauralle riittää kysyntää niin kotimaisessa teollisuudessa kuin vientimarkkinoillakin. Kasvavaan kysyntään vastaavat nyt Borealin viljelyvarmat uutuuskaurat, Niklas ja Donna.

Laadustaan tunnetulle suomalaisella kauralle riittää kysyntää niin kotimaisessa teollisuudessa kuin vientimarkkinoillakin. Kasvavaan kysyntään vastaavat nyt Borealin viljelyvarmat uutuuskaurat, Niklas ja Donna. Joko tunnet nämä etenkin myllykauran tuotantoon sopivat laatulajikkeet?

Koko Suomeen soveltuva Niklas on aikaisten kaurojen satoisin lajike, joka haastaa myöhäisemmät lajikkeet laadukkaan myllykauran tuotannossa. Isojyväisen Niklaksen tuotanto onnistuu kaikilla maalajeilla ja sen sato soveltuu laatuominaisuuksiltaan erinomaisesti myös vientiin ja rehukäyttöön.

Donna on puolestaan myöhäisen kasvuaikaluokan lajike, joka on parhaimmillaan etenkin savi- ja kivennäismailla. Runsasta satoa tuottava Donna on ohutkuorinen ja siksi etenkin myllyteollisuuden ja vientimarkkinoiden mieleen.

Kummallakin Borealin uutuslajikkeella on luja korsi ja hyvä kuivuudenkesto; näillä viljely onnistuu haasteellisemmissakin olosuhteissa! Aikaisen Niklaksen ja myöhäisen Donnan avulla on myös hyvä tasata tilan sadonkorjuutöiden sesonkihuippuja.

Niklas ja Donna ovat mukana Borealin osastolla (A400) KoneAgria-näyttelyssä, joka avaa ovensa huomenna torstaina 6.10.2016. Tervetuloa Jyväskylään tutustumaan uutuuksiin tarkemmin!

Tutustuhan Niklakseen

Tunnetko jo Donnan?

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja