Varainhoito kiinnostaa yhä useampaa

Muuttuvissa tilanteissa ihmiset luottavat yhä enemmän ammattilaisten asiantuntemukseen.

Yöuniaan ei tarvitse menettää, kun luottaa varansa vastuullisten ammattilaisten käsiin. Yhä useampi valitsee sijoitusmuodokseen valtakirjavarainhoidon, kertovat LähiTapiolan Pohjois-Suomen edustajat.

Pohjois-Suomessa sijoitussyksy on käynnistynyt vauhdikkaasti – taantumasta ja Ukrainan kriisistä huolimatta.

”Syksyt ovat sijoitusrintamalla yleensä aina vauhdikkaita. Ennen kesälomia päätöksiä vielä lykätään, mutta syksyyn mennessä ratkaisut on punnittu ja ne ollaan valmiita pistämään täytäntöön”, sanoo LähiTapiola Private Banking -palvelun yksityispankinjohtaja Henry Koivisto Pohjois-Suomesta.

Koivisto on huomannut, että muuttuvissa tilanteissa ihmiset luottavat yhä enemmän ammattilaisten asiantuntemukseen.

”Syklit ovat nykyään nopeampia ja voimakkaampia. Moni sijoittaja miettii, pitääkö esimerkiksi juuri nyt Ukrainan kriisiin reagoida jollain tavalla. Näiden asioiden kanssa ei tarvitse yöuniaan menettää, kun antaa varansa asiantuntijoiden hoidettavaksi. Meidän tehtävänämme on analysoida, millaisiin asioihin reagoidaan ja millä tavoin”, Koivisto painottaa.

Myös LähiTapiola Pohjoisen alueyhtiön toimitusjohtaja Veli Rajakangas on pistänyt merkille, että kokonaisvaltainen varainhoito kiinnostaa asiakkaita yhä enemmän.

”Vahinkovakuuttaminen on päätuotteemme, mutta tarjoamme asiakkaillemme myös sijoittamisen ja säästämisen palveluja. Valtakirjavarainhoito on selvästi se suuntaus, mihin ollaan sijoittamispuolella menossa.”

Lue koko artikkeli osoitteessa www.sijoitustalous.fi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja