Olet täällä

Tautipaine kasvaa – Kasvitautiennuste auttaa

Agrimarket tarjoaa Kasvitautiennusteen kaikille verkkokauppaan rekisteröityneille asiakkaille.

Kasvitautiennuste varoittaa tautiriskistä ja arvioi torjuntatarpeen. Internet-ennuste perustuu alueen omiin viljely- ja säätietoihin sekä kasvitautihavainnointiin. Näiden tietojen perusteella ohjelma arvioi tautiriskin ja torjuntatarpeen. Tautiennusteella voi myös verrata eri tautiaineiden vaikutusaikoja keskenään. 

Hyödyt viljelijälle:

  • Arvioi tautiriskin - varoittaa ajoissa
  • Kertoo mitä tautia kasvustosta kannattaa etsiä ja milloin
  • Arvioi torjuntatarpeen
  • Huomioi torjunnan kannattavuuden
  • Neuvoo oikean ruiskutusajoituksen
  • Helpottaa päätöstä jaetun ja kertakäsittelyn välillä 

Kirjaudu palveluun jo olemassa olevilla tunnuksillasi tai rekisteröidy - palvelu on molemmissa tapauksissa heti käytössäsi.

Ohjelma määrittelee kasvitautien torjuntatarpeen 
Torjuntakynnys huomioi lajikkeen taudinkestävyyden, kasvuasteen ja sääolosuhteet. Se ottaa huomioon myös torjunnan taloudellisen kannattavuuden. 

Ennusteohjelmalla voi vertailla myös kasvinsuojeluaineiden tehoja Käyttäjä voi valita yksittäisten aineiden ja seosten listalta kolme ainetta tehovertailuun, josta selviää aineiden tehot tautien pysäyttämiseen. Lisäksi ohjelma ennustaa kahden seuraavan päivän sään ja sen perusteella aineen kasville antavan suojan lähiajoiksi. Tautiaineen mahdollista parantavaa vaikutusta on myös mielenkiintoista tutkia. 

Ohjeet ja neuvonta 
Ohjelmasta löytyy myös alueesi Agrimarketin Kasvuohjelma-asiantuntijan yhteystiedot. Hän kertoo lisää Kasvitautiennusteesta ja Kasvuohjelmaan kuuluvista tuotteista. Asiantuntijan yhteystiedot löydät Kasvitautiennuste-sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevasta @-merkistä.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä