Olet täällä

Sopiva-rehujen kesäkampanja käynnistyy!

Nyt on aika ottaa yhteyttä Sopiva-suunnittelijaan ja suunnitella omalle karjallesi sopivin väkirehu- tai kivennäistäydennys. Sopiva-rehuja käyttää jo yli 300 edelläkävijää Suomessa. Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella Sopiva-tuotteet ovat edelleen parasta mitä karjallesi voit tarjota. Liity sinäkin menestyjien joukkoon! 

Tarjoamme Sopiva-rehuja 2.7-31.8.2014 välisenä aikana tilanneille uusille asiakkaille 2 kpl rotulippiksiä (Ay, Holstein) kaupan päälle. Lippiksiä on saatavana rajoitetusti ja tarjous on voimassa elokuun loppuun tai niin kauan kun tavaraa riittää.

Tapaat meidät myös Okra-maatalousnäyttelyssä Oripäässä Suomen Rehun osastolla B28. Tervetuloa messuosastollemme!

Lisätietoja Sopiva tilakohtaisesti suunnitelluista tuotteista ja suunnittelijoistamme löydät osoitteessa www.valitsesopiva.fi tai Suomen Rehun sivuilla.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä