Olet täällä

Maatalouden Laskentakeskus ja Sonera yhteistyöhön liittymien myynnissä

Sonera ja ProAgrian Maatalouden Laskentakeskus ovat tehneet Soneran verkkokaupan tuotteita koskevan jälleenmyyntisopimuksen. Laskentakeskuksen asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat tehdä ostoksia Soneralta MLOY:n Soneran verkkokaupan kautta. Maatalouden Laskentakeskuksen asiakkaille on nyt tarjolla Soneran Liikkuva Netti Pro XL – 4G yritysliittymä  6 kk:n ajan tarjoushintaan 11,95 (norm. 23,90 eur/kk) alv 0 %. Tästä  verkkokauppaan

Yhteistyön tavoitteena on tarjota maaseudun yrittäjille mahdollisimman tehokkaat tietoliikenneyhteydet.  ”Yhteistyö auttaa meitä tarjoamaan asiakkaillemme maatilayrityksen johtamisen kokonaispalvelun, joka sisältää sekä johtamisessa tarvittavat ohjelmistot että maatilan päivittäin tarvitsemat netti- ja matkapuhelinliittymät”, sanoo MLOY:n varatoimitusjohtaja Vesa Sandvik.

Myytävät liittymät ovat yritysliittymiä ja asiakkaalla tulee olla y-tunnus.  Liittymien ja laitteiden käyttöön liittyvästä asiakastuesta vastaa Sonera.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä