22.02.16

Lauri Vuorinen Romanian MM-hiihdoissa - Mitalijahtiin tykkilumella

Nuorten MM-hiihdot alkavat tänään Romaniassa. Lue Lauri Vuorisen kisakuulumisia.

Nuorten MM-hiihdot alkavat tänään Romaniassa. Lauri Vuorinen kertoo kisakuulumisiaan Farmitin juttusarjassa.

Romania 22.2.2016

Matkustimme Romaniaan maanantaina 15. helmikuuta. Saavuimme hotellille illalla, joka on aivan kisapaikan läheisyydessä. Paikka on kukkulan päällä n. 1300m korkeudessa oleva lomakylä ymärillään komeat vuoristomaisemat. Muutama hotelli, urheiluhalli, pelikenttiä sekä hiihtostadion. Paikka on hieno ja olosuhteet ovat hyvät, vain lumi puuttuu!

Ensimmäisenä päivänä teimme sauvakävelylenkin ja lähdin matkaan t-paidassa. Auringossa oli varmasti +20 asteen verran lämmintä. Lämpimät kelit on jatkuneet koko viikon. Ladulle ei ole ollut vielä asiaa, joten lenkit ollaan tehty rullasuksilla ja jalkaisin.

Kisajärjestäjät tekevät kovasti töitä ladun eteen, jotta kisat saataisiin järjestettyä. Tällä hetkellä näyttää keleihin nähden hyvälle ja kisat saadaan pidettyä 2,5km:n tykkilumibaanalla. Myös ilma näyttää hieman viilenemään päin ja ensiviikolle on luvattu jo hieman lunta.

Olen nyt ensimmäistä kertaa alle 23 vuotiaiden MM-hiihdoissa ja taso kisoissa tulee olemaan kova. Oma kunto on tällä hetkellä hyvä ja lähden taistelemaan kärkipään sijoista. Vapaan sprintti ja perinteisen 15km ovat minulle hyviä matkoja, eikä vapaan 15km hyvänä päivänä ole hassumpi.

Kisat alkavat maanantaina 22. päivä sprinteillä ja jatkuu siitä heti tiistaina perinteisen 15km kisalla. Vapaan 15km päättää kisat alle 23v osalta torstaina 25. helmikuuta.

Lauri Vuorinen, Kouvolan Hiihtoseura

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja