04.03.16

Lauri Vuorinen Romanian MM-hiihdoissa: Kisat onnistuneesti maalissa

Farmitin juttusarjassa Lauri Vuorisen Romanian nuorten MM-hiihtojen kisapäiväkirja.

Lauri Vuorinen kertoo Farmitin juttusarjassa kisakuulumisia Romanian nuoren MM-hiihdoista.

Romania 28.2.2016

Viimeisenä matkana meillä oli vapaan 15km väliaika lähdöllä. Ilma oli mennyt pakkasen puolelle, joten keli oli liukkaampi mitä aikaisempina päivinä. Olin kisassa 30., joka on minun paras sijoitus vapaan normaalimatkalla nuorten MM-hiihdossa. Toki hieman parempaa tulosta odotin hyvin menneen perinteisen kisan jälkeen.

Kisan jälkeen alkoi heti tavaroiden pakkaaminen. Sukset ja sauvat piti laittaa pakettiin valmiiksi, koska lähtö oli heti perjantaina aamulla. Hommaa ja kantamista riitti kun suksia oli mukana n. 20 paria.

Matkasimme ensin bussilla Bukarestiin ja siitä lentämällä Berliinin kautta Helsinkiin. Kotimatka sujui aika lailla ongelmitta ja Suomessa olimme illalla 6 aikaan. Suomessa suuntasin ensin Perniöön muutamaksi päiväksi levähtämään ja siitä sitten Rovaniemelle jossa aloitin taas treenit.

Kilpailut jatkuvat seuraavaksi viikon päästä Viron Otepäässä Skandinavia Cupin kilpailuissa. Lopputalven ohjelmassa on ainakin nuorten SM-hiihdot Valkeakoskella ja aikuisten SM-kilpailut Taivalkoskella.

Lauri Vuorinen, Kouvolan Hiihtoseura

Farmit seuraa Lauri Vuorisen mukana kilpailusta toiseen. Lisää Laurin kisakuulumisia tulossa..

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja