Olet täällä

Lauri Vuorisen kansainvälinen hiihtokausi on paketissa, mutta Suomen keväthangilla kisoja vielä riittää

Lauri Vuorisen terveiset Rukalta:

Kansainvälinen hiihtokausi lyötiin pakettiin muutama viikko sitten Drammenin maailmancupissa, mutta Suomen keväthangilla Vuorisella on vielä kisoja jäljellä.

"Olosuhteet on viimeisen päälle kunnossa, aurinko paistaa ja mieli on rento. Kisoja riittää aina huhtikuun puoliväliin asti. Taivalkoskella vielä SM-hiihdot ja sen jälkeen kauden päätös Ylläs-Levi skimaratonissa", Vuorinen tuumi ennen viime viikonloppua käytyjä Rukan Suomen cupin kisoja.

Rukalla hiihdettiin lauantaina viestiä, jossa Vuorisen edustama Kouvolan Hiihtoseuran kakkosjoukkue sijoittui kahdeksanneksi. Sunnuntaina oli vuorossa 20 kilometrin yhteislähtökilpailu, jossa Vuorinen oli 18. nopein.

Lauri Vuorinen testaili suksiaan Rukalla seurakaveri Lauri Lepistön kanssa.

 

Farmit.net on tehnyt vuodesta 2015 yhteistyötä hiihtäjälupaus Lauri Vuorisen kanssa.

Kommentit