Olet täällä

Luomutilojen pellonpiennartilaisuus 29.5.

Hankkija järjestää ensimmäistä kertaa luomutuotannossa oleville tiloille suunnatun pellonpiennartilaisuuden. Luomuun siirtyvien tilojen määrä on lisääntynyt ja Hankkijalla on tarjota erilaisia ratkaisuja myös luonnonmukaisessa viljelyssä oleville tiloille.
Tilaisuudessa on esillä työkoneita sekä luomutuotantoon soveltuvia tuotantopanoksia. Työkoneista ovat esillä orgaanisten lannoitteiden levitykseen soveltuvat laitteet uusi Väderstadin Luomu Rapid sekä Amazonen ZA-TS -pintalevitin. Orgaanisten lannoitteiden kylvömäärä hehtaaria kohden on suuri. Uuden Luomu Rapidin tekniikan avulla lannoitteita pystytään levittämään jopa 500-1 000 kg/ha. Suuri kylvömäärä hehtaaria kohden säästää lannoitukseen kuluvaa aikaa.  Tuotantopanoksista ovat esillä markkinoille viime keväänä tullut Hankkijan Luomulannoite 3-1-3, peittausaineet ja luomu-kevätviljan siemenet. Rehuasiantuntija sekä viljapäällikkö ovat myös paikan päällä tavattavissa.  

Tilaisuus pidetään tiistaina 29.5. klo 13 Niko Ahlqvistin pellolla osoitteessa Vesakkotie 2, 03100 Nummela. Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot tilaisuudesta ja ilmoittaudu ennakkoon

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä