Vahvistamme Viljelijän Avena Berner -organisaatiotamme ja haemme kasvavaan joukkoomme kahta asiakkuuspäällikköä

Asiakkuuspäällikkönä vastaat mm. tuotteiden ja palveluiden myynnistä Etelä-Pohjanmaan ja Päijät-Hämeen alueille.

Vahvistamme Viljelijän Avena Berner -organisaatiotamme ja haemme kahta

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Viljelijän Avena Bernerin tuotteiden ja palveluiden myynnistä Etelä-Pohjanmaan ja Päijät-Hämeen alueille.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta. Raportoit tehtävässä myyntipäällikkö Tuomas Latomäelle.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Lue lisää.

Viljelijän Avena Berner on Viljelijän Bernerin ja Avenan yhteinen maatalouskauppaa tekevä organisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita. Viljelijän Bernerillä on valtakunnallisesti toimiva kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio. Viljelijän Bernerin toiminta suuntautuu tulevaisuudessa vahvasti osaltaan maatalouden kehittämiseen – innovatiivisuuteen, vastuullisuuteen ja kiertotaloustoiminnan kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja