Olet täällä

Eurofins Viljavuuspalvelu

Eurofins Viljavuuspalvelu Oy on alkujaan vuonna 1952 perustettu maatalous- ja ympäristölaboratorio, laboratoriomme sijaitsee Mikkelissä. Toimintamme kattaa alkutuotannosta alkaen koko elintarvikeketjun sekä ympäristönhoidon ja -valvonnan tarvitsemat analyysipalvelut.

Olemme osa Eurofins Scientific -konsernia, joka on maailman johtava laboratorioanalyysipalveluihin keskittynyt toimija, jolla on yli 800 laboratoriota 47 eri maassa ja henkilökuntaa noin 45 000.  Eurofins Scientificin analyysipalveluvalikoima kattaa yli 200 000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, tuoteturvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen.  Suomessa Eurofinsilla on yli 600 asiantuntijaa 23 paikkakunnalla.

Toimintamme on sertifioitu (SFS-EN ISO 9001:2008) laatujärjestelmän mukaisesti ja laboratorion kaikki päämittausmenetelmät sekä aistinvarainen maalajimääritys ovat ISO 17025 mukaisesti akkreditoidut. Voimassaolevat pätevyysalueet löytyvät osoitteesta: www.finas.fi. Oma laadunvalvonta sekä kansalliset ja kansainväliset seuranta- sekä vertailututkimukset varmistavat Viljavuuspalvelun tulosten luotettavuuden.

Y-tunnus 0115896-9, kotipaikka Mikkeli

Kotisivut