Olet täällä

Eurofins Viljavuuspalvelu

Eurofins Viljavuuspalvelu Oy on alkujaan vuonna 1952 perustettu maatalous- ja ympäristölaboratorio, laboratoriomme sijaitsee Mikkelissä. Toimintamme kattaa alkutuotannosta alkaen koko elintarvikeketjun sekä ympäristönhoidon ja -valvonnan tarvitsemat analyysipalvelut.

Olemme osa Eurofins Scientific -konsernia, joka on maailman johtava laboratorioanalyysipalveluihin keskittynyt toimija, jolla on yli 250 laboratoriota 39 eri maassa ja henkilökuntaa noin 25 000.  Eurofins Scientificin analyysipalveluvalikoima kattaa yli 150 000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, tuoteturvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen.  Suomessa konsernilla on Viljavuuspalvelun toimintojen lisäksi laboratoriot Raisiossa ja Kokkolassa sekä asiakaspalvelupisteet Helsingissä ja Tampereella.

Toimintamme on sertifioitu (SFS-EN ISO 9001:2008) laatujärjestelmän mukaisesti ja laboratorion kaikki päämittausmenetelmät sekä aistinvarainen maalajimääritys ovat ISO 17025 mukaisesti akkreditoidut. Voimassaolevat pätevyysalueet löytyvät osoitteesta: www.finas.fi. Oma laadunvalvonta sekä kansalliset ja kansainväliset seuranta- sekä vertailututkimukset varmistavat Viljavuuspalvelun tulosten luotettavuuden.

Y-tunnus 0115896-9, kotipaikka Mikkeli

Kotisivut