Olet täällä

Fazer Mylly

Fazer Mylly on alun perin perustettu Lahteen vuonna 1971 turvaamaan riittävän laadukkaiden jauhojen saanti Oy Karl Fazer Ab:n omille leipomoille. Sittemmin Fazer Myllyn asiakaskunta on laajentunut myös Fazer-konsernin ulkopuolisiin asiakkaisiin kotimaassa ja ulkomailla. Vienti Euroopan, Venäjän ja Aasian markkinoille on noussut merkittävään asemaan.

Fazer Mylly tarjoaa korkealaatuisia viljatuotteita ja tukipalveluita laatutietoisille asiakkaille. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. jauhot, hiutaleet, mixit, leivänparanteet, blendit sekä kuidut. Oman vahvan tuotekehityksen sekä modernien tuotantolinjojen ansiosta Fazer Mylly kykenee tarjoamaan asiakkaille tasaisen laadun, luotettavat toimitukset ja leivontaominaisuudet. Laadukkaiden viljatuotteiden takana on luonnollisesti olennaisessa osassa laadukas raaka-aine.

Fazer Myllyn viljan osto

Fazer Myllyn viljanhankinta perustuu pitkälti suoraan sopimusviljelyyn ja suorahankintaan kotimaisilta viljelijöiltä. Fazer Mylly käyttää myllytuotteiden valmistukseen vehnää, ruista ja kauraa. Kauran merkitys Fazer Myllyn toiminnassa on kovassa kasvussa. Fazer Myllyn kauramylly käynnistettiin syksyllä 2013 ja laajennus valmistui keväällä 2017. Vuonna 2021 valmistuu seuraava kauramyllyn laajennus, joka lisää tavanomaisen kauran ja luomukauran tarvetta entisestään. Fazer Myllyn tuotevalikoimaan kuuluvat myös luomutuotteet, joten tarvetta on myös luomuvehnälle, luomurukiille ja erityisesti luomukauralle.

Lue lisää ja tee viljelysopimus!