Olet täällä

Maatila pääkaupunkiseudulla

Ensisijaiset välilehdet

Myynnissä historiallinen maatila pääkaupunkiseudulla alle 30 km:n päässä Helsingin keskustasta! Tilan omistaja oli Keskusosuusliike Hankkijan toimitusjohtaja sen 'kultakaudella' 1970-80 -luvuilla ja kaikkialla näkyy Hankkijalainen jälki!

Tilalla on reilusti yli 1000 m2 sisätilaa ja n. 10 ha maata. Pellot ovat voimassa olevien EU-tukien piirissä. Sijainti on yrittäjälle mainio pääkaupunkiseudun keskusten keskellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kaksiasuntoisen päärakennuksen koko on n. 334 k-m, jonka itäsiipeen saat oman maun mukaan kaksion tai kolmion ja länsisiiven seitsemään huoneeseen mahtuu suurempikin perhe. Autotalleja on yhtensä neljä ja lisätilaa löytyy n. 500 m2 vanhasta navettarakennuksesta/konesuojasta. Talo on Keskusosuusliike Hankkijan arkkitehdin paikalleen suunnittelema ja edelleen alkuperäisperheen omistuksessa. 70-luvun arkkitehtuurin avarat tilat ja ikkunat antavat valoa taloon runsain mitoin läpi vuoden. Talon ympärillä on kolmen pihan lisäksi oma metsä ja suuri koiratarha sisätiloineen. Taloa ympäröiviä peltoja reunustaa kaunis puronnotko. Lisäksi tilalla on oikeus myös Vantaanjoen vesialueisiin.

Tässä paikassa avautuu monet mahdollisuudet asumiseen ja yrittämiseen. Sovi oma esittelyaikasi välitystoimiston kanssa (tätä esitellään vain yksityisesti) ja tule katsomaan olisiko tässä unelmiesi täyttymys!

Hinta: 
€ 540 000
Ilmoituksen tyyppi: 
Myynti
Osoite: 
TuusulaEtelä-Suomi
Viimeinen voimassaolopäivä: 
31.3.2019
Matkapuhelinnumero: 
040 846 0099
Sähköpostiosoite: