Olet täällä

Altia Oyj

Altia – Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomayhtiö

Altia valmistaa useita väkeviä alkoholijuomia, joiden pääraaka-aineena on suomalaisesta ohrasta tislattu viljaviina. Tislaus tehdään Ilmajoella sijaitsevalla Koskenkorvan tehtaallamme. 

Altia yrityksenä

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Vastuullisuus on meille keskeinen liiketoiminnan tekijä. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Ympäristövastuuta toteutamme muun muassa omalla biovoimalaitoksella Koskenkorvan tislaamolla.

Altian omia brändeillä, kuten Blossa, Chill Out, Koskenkorva, Jaloviina, Valhalla, O.P. Anderson, Renault, Larsen, Xanté ja Skåne Akvavit, on vahva markkina-asema ja monilla pitkä historia vaalittavanaan.

Altian päämiesliiketoiminta kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Meillä on vahva yhteistyöverkosto ja asiakasymmärrys niin vapailta markkinoilta kuin monopolimarkkinoilta. Maahantuonnin lisäksi päämiesyhteistyömme kattaa brändi- ja tuotekehityksen sekä tuotannon ja pullotuksen moderneissa tuotantotiloissa.

www.altiagroup.com