Olet täällä

Avena Nordic Grain Oy

Uusi kotimainen maatalous- ja viljakaupan kumppani

Avena Nordic Grain Oy ja Viljelijän Berner ovat yhdistäneet osaamisensa ja osto- ja myyntiorganisaationsa tuotantopanos- ja viljakaupassa. Toimimme Viljelijän Avena Berner nimellä ja täysipainoisesti yhteistyö käynnistyi 1. elokuuta 2018.

Olemme yhdessä viljelijöiden asiantunteva kumppani vilja- ja öljykasvikaupassa sekä maatalouden tuotantopanosten käytössä ja hankinnassa. Palvelemme sinua entistä monipuolisemmin tutulla henkilökunnalla ja tutuissa toimipisteissä eri puolilla Suomea. Kattavasta valikoimastamme löydät mm. siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet ja polttoaineet. Laajasta vastaanottopisteiden verkostostamme löydät toimituspaikan vilja- ja öljykasvisadollesi.

Lue lisää

Viljelijän Avena Berner tiedottaa eri kanavissa

Tiedotamme ajankohtaisista asioista eri nettisivustoilla:

Uusi Viljelijän Avena Berner sivusto: www.viljelijänavenaberner.fi

Vilja- ja öljykasvikauppa: www.avenakauppa.fi

Kasvintuotanto- ja tuotantopanoskauppa: www.viljelijänberner.fi ja www.parassato.fi

Seuraa meitä myös Facebook-kanavissa: Avenan FB ja Viljelijän Berner FB 

 

Avena Nordic Grain Oy on kotimaiseen ja kansainväliseen vilja- öljykasvi- ja rehuraaka-ainekauppaan erikoistunut yritys, joka kuuluu Apetit-konserniin.

Avenan omistama öljypuristamo, Avena Kantvik Oy sijaitsee Kirkkonummella. Puristamo on tällä hetkellä ainoa Suomessa toimiva suuren kokoluokan öljynpuristamo ja puristamon pääraaka-aine kotimainen rypsi ja rapsi. Avena toimii myös Baltian maissa, Venäjällä, Ukrainalla ja Kazakstanissa tytäryhtiöidensä kautta.