Valtteri Saurila
11.09.14

Au nyt sattui, pitäisiköhän mennä lääkäriin?

Tekevälle sattuu ja tilastojen mukaan maatiloilla sattuu useammin kuin monella muulla alalla.

Tekevälle sattuu ja tilastojen mukaan maatiloilla sattuu useammin kuin monella muulla alalla.

Kun jotain sattuu, tulee pohdittua, että onko tarvetta mennä lääkäriin? Ja jos on, niin seuraavaksi mietityttää, mihin sitä nyt pitäisi tästä lähteä ja kuinka kauan oikeanlaista hoitoa joutuu odottamaan?

LähiTapiola uudistaa syksyn aikana palveluitaan, joista tietenkin hyötyvät myös maatila-asiakkaat.

Yksi mielenkiintoinen uutuus on TerveysHelppi-palvelu, joka on ollut alkuvuonna 2014 kokeilussa. Pilottivaiheen aikana se saavutti erittäin positiivisen vastaanoton asiakkaiden parissa. TerveysHelppi-puhelinpalvelu on LähiTapiolan uusi korvausasiointia parantava palvelu, jossa LähiTapiolan asiakkaat saavat soittaa sairas- ja tapaturma-asioissaan ilmaiseen palvelunumeroon.

”Pihalla sattunut pienehkö tapaturma lasten leikkiessä. Soitto TerveysHelppiin, vakuutusasian tarkistus ja tieto omavastuusta, vakuutus kunnossa, aika varaukseen ja tyytyväinen asiakas. Kiitos!” Esimerkiksi näin asiakkaat ovat arvioineet LähiTapiolan uutta palvelua.

Asiakkaamme saa siis nopeasti vastaukset terveydellisiin ja vakuutuksellisiin kysymyksiinsä ja hänelle varataan heti aika sopivalle asiantuntijalle. Monesti voidaan ohittaa turhat jonottamiset ja väliportaat ja ohjata asiakas suoraan yleis- tai erikoislääkärille. Ripeä oikeanlaiseen hoitoon pääsy nopeuttaa tervehtymistä, mikä palvelee sekä asiakasta, työnantajaa että yhteiskuntaa. Palvelun tuottaa Dextra-Pihlajalinna konserni.

TerveysHelppi tulee syksyn 2014 aikana laajentumaan asteittain ja puhelinpalvelu on suunnitelmien mukaan vuonna 2015 valtakunnallisesti käytössä.

Seuraa uutisointiamme aiheesta, jos kiinnostuit.

Katso lisätietoja nettisivuiltamme

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja