Olet täällä

Kun katsoo maailmaa Farmitin silmin

Internetmaailma on nopea ja jatkuvasti uudistuva. Ajankohtaisen asian aallonharjasta aallonpohjaan on yllättävän lyhyt matka. Erilaisia sivustoja tulee ja menee.

Täältä sinne ja sieltä tähän on kulkenut myös Farmit.net. Kevään ja kesän aikana toteutettiin sivuston uudistus. Uudistunut Farmit avattiin juhannuksen jälkeen. Halusimme mahdollisimman monen tutustuvan uudistuneeseen Farmitiin, minkä vuoksi sääpalvelu avautui kaikille sivustolla vieraileville ilman kirjautumista.

Saimme kesän aikana paljon hyvää ja arvokasta palautetta sivustouudistuksesta, uudesta ilmeestä ja toiminnasta erilaisilla laitteilla. Oli ilo keskustella esimerkiksi Okra-näyttelyssä vierailijoiden kanssa uudistuneesta Farmitista ja kuulla palautetta. Työtä ja kehitystä sivusto vaatii jatkuvasti ja sitä Farmit tiimi tekeekin joka päivä.

Sääpalvelu siirtyy lähipäivinä jälleen kirjautumisen taakse. Lisäksi Farmit.netissä aukeaa maatalousalalla täysin uudenlainen messukonsepti, ensimmäiset virtuaalimessut, samaan aikaan Tampereen Konemessujen kanssa. Tahdomme näin tarjota uusia, mielenkiintoisia ja räätälöityjä palveluita maa- ja metsätalouden parissa työskenteleville ammattilaisille. Farmit.net –sivustoa kannattaa nyt seurata ja rekisteröityä mukaan.

Pysykää mukana Farmit sivustolla ja antakaa palautetta. Haluamme jatkaa ennakkoluulotonta kehitystyötä ja tarjota uutta ja ajankohtaista sisältöä jokaiselle Farmit.net sivustoa käyttävälle.

 

Toivoo:

Farmit tiimi eli Maria, Elina, Mikko, Juha ja Antti

Kommentit