Olet täällä

Tämän kevään kysytyin tuote

Mitä tuumaisit sellaisesta ideasta, jonka avulla voisit säästää ja ansaita yhtä aikaa? Kyseessä olisi tuote, jota käytettäisiin eläinten ruokinnassa. Se toimisi kaikentyyppisissä ruokintaratkaisuissa, ja soveltuisi niin lihanautojen kuin lypsylehmienkin ruokintaan. Käyttämällä tuotetta omalla tilalla voisi saada enemmän maitoa, enemmän maitorasvaa, enemmän valkuaista, nopeuttaa lihanautojen päiväkasvua, parantaa rehunhyötysuhdetta, nopeuttaa kasvatusaikaa, lisätä lihan marmoroitumista, vähentää hapanpötsiä ja sorkkasairauksia ja vähentää ketoosia. Lukematon määrä erilaisia etuja, joiden avulla euroja voisi ansaita ja säästää samaan aikaan, ja kaiken lisäksi vielä tienata rahaa.

Vaikka et ehkä usko, niin tällaisen tuotteen myyminen on tosi hankalaa. Suomalaiselle vaatimattomalle, mutta kuitenkin asiansa osaavalle isännälle tai emännälle tuotteen etujen luettelemisessa täytyy todella pitää kieli keskellä suuta. Useimmiten kuulija pitää sinua joko tärähtäneenä ”helppoheikkinä”, humalaisena tai muuten vaan huijarina. Ei vika ole viljelijässä eikä sen enempää puhujassakaan, mutta sellaisia jörriköitä me suomalaiset tupataan olemaan. Mitään ei uskota ennen kuin itse nähdään, jos sittenkään.

Suomalaiselle voi myydä asioita, mutta pitää ymmärtää, että ei saa kuitenkaan oikeasti myydä vaan vaivihkaa vain hiljalleen kuin salaten asiaa hieman vihjaista asiasta tyyliin: ”On meillä tulossa joku uusi tuotekin, mutta tokko se nyt toimii siten kun pitää, ja tuskin sillä nyt mitään ihmeitä aikaan saa, mutta saapi sitä kokeilla jos kovasti tahtoo”.

Monesti tässä myyjä vielä lisää ”en minä oikeesti oikein itekään usko, että sillä kaikkia noita etuja saa mutta...”. Tähän tyypillinen vastaus on ”no ei meillä oo niin tarvetta muutella mitään, mutta minkääslainen tuote se on ja mitä maksaa?”

Euroopassa ei arastella

Skotlannissa muutama viikko sitten pidetyssä konfrenssissa ei ollut tietoakaan vaatimattomuudesta. Osallistujia oli Uudesta-Seelannista, Ranskasta, Italiasta, Norjasta, Espanjasta, Ruotsista, Irlannista ja isäntämaa Skotlannista. Puheet pidettiin kertomalla käyttökokemuksia tuotteesta, joka kaikille osallistujille oli yhteinen. Jokaisesta puheesta paistoi tyytyväisyys ja kaikki esitykset sisälsivät ripauksen omahyväisyyttä. Esittäjät olivat ylpeitä saavutuksistaan eikä ihan suotta, sillä tuloksia oli paljon ja toinen toistaan parempia. Hieman saattoi tarttua tuota innostusta meihin suomalaisiinkin kun oman esityksemme vedimme, mutta taattuun tapaan emme kehuskelleet vielä, sillä olemmehan vasta matkamme alkumetereillä.

Mistä on kysymys? Kuten alussa kuvailin, niin nyt markkinoilla on sellainen tuote, jolla voi tienata, säästää ja tehostaa tuotantoa. Tuotetta on käytetty Suomessa lähes sadalla tilalla ja tuhansilla tiloilla Euroopassa. Tulokset ovat juuri tämän kirjoituksen alussa kuvailun mukaisia: etuja on niin älyttömän paljon, ettei niitä oikeastaan kehtaa yhtä aikaa luetella. Yksi etu jäi kuitenkin mainitsematta, tuotteella voi myös säilöä viljaa.

Maxammonia saa tänä vuonna ennakkomyynnissä huhtikuusta alkaen. Emme tuputa sitä kenellekään, eikä sillä varmaan ihan kauhean hyviä tuloksia saa, mutta voihan sitä kokeilla. Jos sen sijaa lukijoista joku on kotoisin muualta Euroopasta, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla, sillä niin hyviä ovat käyttäjien kokemukset ja tyytyväisiä ovat tuotteen myyjätkin saamaansa palautteeseen.

PS. Maxammonia on saatavana vain ennakkomyynnissä!

Partner: 

Kommentit