Olet täällä

Onko laitteistosi aina lypsyvalmiina?

Maidontuotanto on nykypäivänä entistä haastavampaa liiketoimintaa, jossa kaiken täytyy toimia saumattomasti jokaisella lypsykerralla vuoden jokaisena päivänä. DeLaval haluaa varmistua että laitteistosi on jokaisella kerralla Lypsyvalmis!

Tämä tarkoittaa sitä, että emme haaskaa yhtään minuuttia työaikaasi ja varmistamme, että aina lypsyn alkaessa lypsyjärjestelmäsi on valmiina lypsämään, kuljettamaan ja varastoimaan korkealuokkaista maitoa. Me emme keskity miettimään vain yhtä osa-aluetta, vaan huomioimme kaiken pesuaineista laitteiston toimintaan.

DeLaval ei kehittele ja valmista pesuaineita, jotta voisimme vain myydä niitä. Teemme sen, koska työtämme on myydä maidontuotannon kokonaisratkaisuja, johon pesuaineet kuuluvat. Olemme toimineet maidontuotannon parissa jo 135 vuoden ajan suunnitellen, valmistaen, asentaen ja käyttäen eri lypsyjärjestelmiä. Siksi suunnittelemme, kehittelemme ja valmistamme myös tuotteita, kuten nännikumeja, öljyjä ja pesuaineita, joiden tiedämme toimivan saumattomasti järjestelmiemme kanssa ja tarjoamme tuloksia, joita sinä odotat meiltä ja joita me odotamme järjestelmiltämme.

Mitä tulee pesuaineiden valintaan; valmistamme pesuaineita, jotka on tarkoitettu nimenomaan mahdollisimman korkealaatuisen maidon tuotantoa varten. Tämä tarkoittaa sitä, että valitessasi tuotteemme, lypsyjärjestelmäsi ei ole vain puhdas – se on Lypsyvalmis.

Autamme sinua tuottamaan korkeampilaatuista maitoa, sillä tehokas pesu edesauttaa alhaisen kokonaisbakteeriluvun saavuttamisessa. Pesuaineemme on myös testattu niin että niistä ei jää mitään jäämiä järjestelmään. Lisäksi valikoimassa on pesuaineita, jotka kuluttavat mm. kumiosia vähemmän, mikä alentaa osaltaan huoltokustannuksia.

Optimaaliseen pesutulokseen vaikuttaa myös pesuveden laatu. Veden laadulla on myös merkitystä valittaessa oikea pesuaine ja pesurutiinit järjestelmään. Lisäksi on varmistuttava pesuveden oikeasta lämpötilasta, sillä lämmön tehtävä on parantaa eri ainesosien liukenemista ja sekoittumista ja vahvistaa pesuaineiden vaikutusta. Oikean lämpötilan käyttäminen pesun kussakin vaiheessa on tärkeää. Jos lämpötila on liian alhainen, maitorasva jähmettyy ja jos taas liian korkea, maidon valkuaiset tarttuvat pintoihin ja niitä on hyvin vaikea poistaa.Mikä voi estää olemasta Lypsyvalmis?

Lypsylaitteiston pesu perustuu putkistossa liikkuviin vesitulppiin. Tämä tarkoittaa vesimassaa, joka on läpimitaltaan koko putken halkaisija. Kun vettä käytetään riittävästi, pesuaine levittyy tasaisesti laitteiston pinnoilla ja joka kohtaan, sekä kaikki pesuainejäämät huuhtoutuvat pois viimeisessä huuhtelussa. Lisäksi pesun on oltava ajallisesti tarpeeksi pitkä, jotta varmistutaan veden, pesuaineiden ja kaikkien lypsyjärjestelmän osien ja pintojen välisen kosketusajan varmistamiseksi ja pesuaineen optimaalisen vaikutustavan saavuttamiseksi.

DeLaval-huoltoteknikkomme on koulutettu tarkistamaan, huoltamaan ja optimoimaan pesutuloksesi maitotilasi olosuhteiden mukaan. He auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi parhaat pesuaineet ja säätämään niiden annostelun optimaaliseksi.

Sinun tehtävänäsi on varmistua pesuaineiden oikeanlaisesta varastoinnista. Pesuaineet tulee säilyttää suojassa suoralta auringonvalolta ja niiden päiväys tulee tarkistaa säännöllisesti, koska kloorin tiedetään vähenevän aineesta ajan myötä ja siksi suurien määrien varastointia ei suositella.

Haluamme varmistaa, että saat kaiken irti investoinnistasi lypsylaitteistoomme sekä kulutustarvikkeisiimme kuten pesuainesiin. Varmistamme, että ne testataan perusteellisesti ja ymmärrämme täysin sen, miten nämä toimivat parhaiten yhdessä eri olosuhteissa. Autamme sinua olemaan Lypsyvalmiina!

Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä lähimpään DeLaval Huoltoteknikkoon ja varmista että laitteistosi on Lypsyvalmis.

Partner: 

Kommentit