Olet täällä

2016

Käyttäjän Katjaalh kuva
Katja
Alhonoja
Maanantai
19/12/2016

Vuosi 2016 alkaa olla takana päin ja ensi kesän kasvukausi alkaa jo vallata ajatuksia. Koetoiminnan suunnittelu alkaa vuoden vaihteen jälkeen toden teolla, kuten uusien harjoittelijoiden rekrytointi

Käyttäjän satu.pura kuva
Satu
Pura
Maanantai
05/12/2016

Lajikemäärän runsaus on keskusteluttanut viime aikoina. Aiheeseen liittyvät kommentit niin viljelijöiden, viljakaupan kuin satoa käyttävän teollisuuden suunnalta ovat saaneet tuskaisiakin sävyjä. Lajikemäärän kasvamisen myötä viljelyalat pirstaloituvat, mikä koetaan haasteena koko kasvintuotantoketjussamme.

Käyttäjän jlaurine kuva
Jaakko
Laurinen
Maanantai
28/11/2016

Öljykasvien ja muiden erikoiskasvien viljely vaatii vaivannäköä, mutta tuottomahdollisuuskin on parempi. Tietoa parhaista käytännöistä löytyy eikä kysyvä tieltä eksy. Lähde rohkeasti öljykasvinviljelijäksi ensi keväänä!

Käyttäjän JormaLähetkangas kuva
Jorma
Lähetkangas
Torstai
24/11/2016

Sosiaalinen media eli some on tullut jäädäkseen. Sen voima on käsittämättömän suuri ja siitä on paljon hyötyä niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Käyttäjän lahdepa kuva
Pasi
Lähdetie
Maanantai
21/11/2016

Kun kantaa vastuun omasta tekemisestään osana markkinaa ja yhteiskuntaa, saavuttaa myös luottamusta ja jatkuvuutta liiketoiminnassa.

Käyttäjän Mika Erkkilä kuva
Mika
Erkkilä
Tiistai
15/11/2016

Elämme kalenterissa sitä aikaa, kun satovuoden hedelmät on korjattu. Tiedämme jälkiviisaina, mitä pelloilla olisi pitänyt tehdä ja katseet ovat hiljalleen jo uudessa tulevassa satokaudessa

Käyttäjän Sami Saarikettu kuva
Sami
Saarikettu
Perjantai
11/11/2016

Onko keitossani suolaa sopivasti? Suolan annostuksen puolittaminen tai tuplaaminen yleensä huomataan heti ja kokki saa palautetta.

Käyttäjän PetSuv kuva
Petri
Suvanto
Torstai
03/11/2016

Säkylän sokeritehdas aloitti käyntikautensa 4.10.

Käyttäjän holloju kuva
Jukka
Hollo
Maanantai
31/10/2016

Hyvän siemenen merkitys kasvintuotannossa on kiistaton. Huippusadon rakentumista kasvukauden aikana voidaan ajatella korkoa korolle ilmiönä.

Käyttäjän dahlmar1 kuva
Marko
Dahl
Perjantai
28/10/2016

Taas on se aika vuodesta kun monet suomalaiset pohtivat laittaako autonsa alle nastat vai kitkat. Tällä kysymyksellä on monta yhtäläisyyttä nurmen säilöntään.

Sivut