Olet täällä

Boreal Kasvinjalostus Oy

Boreal Kasvinjalostus Oy jalostaa ja markkinoi satoisia ja laadukkaita peltokasvilajikkeita. Olemme erikoistuneet pohjoisiin kasvuoloihin, ja kasvinjalostusohjelmamme on suunnattu ennen kaikkea Suomeen ja muihin samankaltaisiin pohjoisiin oloihin.

Jalostusohjelmiemme tärkeimmät kasvilajit ovat viljat, öljy- ja nurmikasvit, herne ja härkäpapu. 

Ainoana kotimaisena kasvinjalostajana meillä on vahva ymmärrys kasvuoloistamme ja asiakkaidemme tarpeista, ja tunnemme myös nykyaikaisen viljelyn vaatimukset.

Kaikki lajikkeemme testataan huolellisesti usean vuoden ajan ennen niiden markkinoille tuontia. Kattava testaus varmistaa jalostustyömme laadukkaan ja luotettavan lopputuloksen.

Borealin lajikkeiden nimen yhteydessä käytettävä BOR-merkintä kertoo viljelijälle luotettavasta, huolellisen testauksen läpäisseestä lajikkeesta. 

Lajike- ja koetulostieto kattavasti Farmitissa

Farmitin sivuille on koottu kattava tieto lajikkeistamme, laajat lajikekuvaukset, viljelysuositukset sekä Luonnonvarakeskuksen virallisten lajikekokeiden tulokset. Näiden sekä Borealin sivuilla toimivan lajikehakukoneen avulla löydät omalle tilallesi parhaan lajikkeet. 

Ajankohtaista tietoa Borealista ja lajikkeistamme saat Farmitin lisäksi Borealin www-sivuilta sekä tilaamalla Borealin uutiskirjeen omaan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirje täältä! 

Borealin lajikkeet Farmitissa

www.boreal.fi