Olet täällä

Progres rehuinnovaatio valloittaa Puolassa

Vahva tieteellinen näyttö luonnollisen rehuaineen hyödyistä avaa ovia viennissä, mutta asiakkaiden hyvät käyttökokemukset ovat avain jatkuvaan kaupalliseen menestykseen. Progresia on nyt testattu Euroopassa parin vuoden ajan ja hyvät käyttäjäkokemukset ovat nostaneet sen viennin vahvalle kasvu-uralle. Puolassa Progres on saavuttanut vakiotuotteen aseman useiden rehunvalmistajien broilerin ja kalkkunan rehuissa. Kehitystä kuvaa jälleenmyyjämme Noack Puolan edustaja Magdalena Pawlikowska: "Kun Hankkija esitteli meille Progresin, emme tienneet, mitä odottaa. Tiesimme varmuudella vain sen, että tuote on innovatiivinen ja uskoimme sen toimintamekanismeihin. Nyt puolalaiset asiakkaamme käyttävät tätä ainutlaatuista tuotetta vakiona rehuissaan."

Historiamme Progresin kanssa alkoi muutamalla kaupallisella broilerikokeella asiakkaiden kanssa. Tulokset ylittivät odotukset ja huomasimme, että Progres parantaa lintujen tuotantotuloksia. Monet broilerin ja kalkkunanrehuasiakkaamme ovat siirtyneet tuotteen kaupalliseen käyttöön ja palaute on jatkunut positiivisena.

Progres ei ainoastaan paranna lintujen kasvua ja rehuhyötysuhdetta, vaan se tukee myös niiden terveyttä ja hyvinvointia. Asiakkaamme ovat nähneet kasvattamoissaan vähemmän ripuliongelmia, paremman pehkun laadun ja vähemmän jalkapohjan ongelmia. He ovat havainneet myös kuolleisuuden laskua, erityisesti kalkkunoilla. Progres on jotain ainutlaatuista Puolan rehumarkkinalla ja muuttaa perinteistä ajattelua eläinten ruokinnasta. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman Hankkijan vahvaa tukea. Puolalaiset asiakkaat ovat tyytyväisiä ja vaikuttuneita Progresin tehokkuudesta. He näkevät sen tuotteena, jota on syytä käyttää tuotannon kannattavuuden parantamiseksi sekä oman mielenrauhan ja tyytyväisyyden takia.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä