Olet täällä

Voiko välttää kiintymästä eläimiin jotka päätyvät teuraiksi? Miten?

Uusi palstalla, hei vaan. Olen vuoden päivät miettinyt miehen kanssa, otettaisiinko eläimiä sen verran että lihaa riittäisi omiin tarpeisiin. Myöhemmin ehkä enemmänkin. Minua todella kiinnostaisi alkaa kokopäiväiseksi eläintenhoitajaksi, sellainen työ kaikessa rankkuudessaankin kiinnostaa enemmän kuin mikään muu. Ainoa vain, että olen eläinrakas enkä tiedä kuinka pahalta tuntuisi kun eläimet lopulta joutuisivat teurastettavaksi.. Olisiko minusta siihen, jäisikö siitä surua? Toisaalta minäkin nykyään SYÖN LIHAA (olin 8 vuotta kasvissyöjä) noin kerran viikossa, enkä halua ostaa tehotuotettua, minulle on tärkeää että ruuaksi joutuva eläin on saanut elää mahdollisimman hyvän elämän. Jotenkin vaan on helpompaa paistaa sitä "kasvotonta" hirveä, kuin jotain jota on ruokkinut joka päivä?

Voiko sitä ennalta tietää, onko itsestä kasvattamaan ruokaansa? Tottuuko siihen koskaan, että ne omat eläimet tapetaan ja laitetaan ruuaksi? Vai sopiiko se vain paksunahkaisille ja niille jotka eivät (ristiriitaista kyllä) eläimistä välitä muuten kuin niin, että pitävät asiaankuuluvasti niistä huolen? Olenko liian pehmo noihin hommiin :)

Kommentit

45 v nautakarjaa

Parempi ostaa lihat.Nautahan alkaa luottaan ihmiseen ,kun saa säännöllisesti ruokaa ja huolenpitoa .Teuraaksi lähtöpäivä on tosi raskas kun sonni katsoo hoitaajaansa silmiin ja odottaa rapsutusta totuttuun tapaan ,vaan ei tiedä että ne on viimeiset ,kun parin tunnin päästä auto hakee 500 km päähän teurastettavaksi .ikävä tapahtuma on myös kun eläin pitää lopettaa eläin suojelluista syistä ja laittaa raato-autoon ,joka koura-kuormaimella puristamalla nostaa sen kyytiinsä,muiden raatojen sekaan.Voi ne olla nuo riistan pyytäjätkin paksunahkaisia tarvittaessa .