Olet täällä

DeLaval

DeLaval

Tehtävämme on maidontuottajien elämäntyön tukeminen tekniikalla, työkaluilla, tiedolla ja huollolla ympäri Suomea 24/7.  Yhdistämme saumattomasti navetan tuotteet, palvelut ja tiedon laadukkaamman maidon ja tuottavuuden saavuttamiseksi. Kyse on innovatiivisista ja integroiduista päätöksentekotyökaluista ja automaatiosta, jotka helpottavat maitotilan hallintaa.

Kannattava tuotanto on yksi kestävän maidontuotannon kulmakivistä. Tavoitteemme on auttaa tilallista hyödyntämään tilan omat resurssit mahdollisimman tehokkaasti. Tavoitteemme on tilan tulojen nouseminen, suurempi maidontuotanto ja parempi kustannusten hallinta.  

Maidontuottajat kaikkialla maailmassa ovat saman haasteen edessä - miten otetaan haltuun tulevaisuus, jota määrittää tehokkuus. Menestys maidontuottajana riippuu siitä, miten automaatio- ja tietotekniikkaa on hallussa eläinosaamisen rinnalla.

Valikoima innovatiivisia ratkaisuja

DeLavalin tarjonnassa on laaja valikoima innovatiivisia automaattiratkaisuja, joiden tarkoituksena on auttaa maidontuottajia käyttämään aikansa mahdollisimman hyvin. Tavoitteena on luoda tuottavampaa, kestävämpää ja kannattavampaa tulevaisuutta.

Pyrimme tarjoamaan ratkaisuja kaikille tilan kannattavuuteen tähtäävällä saralla:

  1. Tuotannonohjaus
  2. Eläinten hyvinvointi
  3. Ruokinta
  4. Lypsy
  5. Maidon laatu
  6. Navettaympäristö