Olet täällä

Lataa uusi Hankkija mobiilisovellus

Hankkija on julkaissut uuden mobiilisovelluksen, joka lanseerattiin Okra maatalousnäyttelyssä heinäkuun alussa. Sovelluksen ensimmäinen versio on palvelu irtorehuja tilaaville asiakkaillemme. Sovelluksen avulla voit asiakkaana tilata rehut milloin tahansa ja missä tahansa - se tuo sujuvuutta arjen rehutilauksiin. Tuotelistauksessa näet omat sopimustuotteesi, niiden tarkat tiedot ja sen avulla pystyt seuraamaan myös termiinisopimusten etenemistä. Sovelluksen käyttöliittymä on viritetty palvelemaan nimenomaan irtorehun tilaamista ja mm. vanhan tilauksen voi ottaa uudelle tilaukselle pohjaksi.

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Sen voi käydä lataamassa omasta sovelluskaupastaan App Storesta tai Google Playstä. Tunnistautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, jotka ovat käytössä Hankkijan verkkokaupassa. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, niin ne kannattaa käydä luomassa osoitteessa hankkija.fi. Sisäänkirjautumisen jälkeen sovellus on käyttövalmis ja tilaamisen voi aloittaa. Tarkempia tietoja sovelluksen käytöstä on saatavilla ruokinta-asiantuntijoiltamme.

 

 

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit