Olet täällä

Trans Farmin vaihtoehdot muuttuneisiin viljelysuunnitelmiin

Trans Farmin erikoiskasvit tarjoavat viimehetken vaihtoehtoja, jos kylvöt ovat pahoin viivästymässä. Sekä öljyhamppu että kumina ovat edelleen ajankohtaisia sopimustuotantokasveja, joista tehdään edelleen uusia viljelysopimuksia.

Öljyhamppu on yllättänyt kysynnällään ja jo kertaalleen täyteen tullutta sopimuskiintiötä on nyt nostettu. Hamppua voi kylvää turvallisesti aina kesäkuun ensimmäiselle viikolle saakka. Vaikka kyseessä on pitkän kasvukauden kasvi, käytäntö on osoittanut, että kasvustot valmistuvat tavanomaisena kesänä syys-lokakuun taitteella kylvöpäivämäärästä riippumatta. Lue lisää öljyhampusta kotisivultamme ja ota yhteyttä pikaisesti.

Kuminan kylvöaika on pitkä, se ehtii kasvaa tavanomaisissa olosuhteissa talvehtimiskuntoon vielä juhannuksen alla kylvetyiltä lohkoilta. Lue lisää kuminasta ja ota yhteyttä pikaisesti.

Öljyhampun ja kuminan sertifioituja kylvösiemeniä on saatavilla tehtaaltamme.

Lisätietoja numerosta 019779620.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä