Olet täällä

Nyt on aika kerätä #MarjatTalteen

Nyt on aika kerätä #MarjatTalteen

Mansikat kypsyvät vinhaa vauhtia ja heinäkuussa on metsä- ja puutarhamarjojen vuoro. On siis aika kerätä marjat talteen! Haastamme kaikki suomalaiset mukaan herkuttelemaan kotimaisilla marjoilla. Annetaan kunnia Suomen luonnolle ja hyödynnetään sen antama sato mahdollisimman hyvin. Haitpa marjasaaliisi sitten tilalta, torilta, metsästä, kaupasta tai kotipuutarhasta, nauti upeista mauista – syö marjoja tuoreena, hyödynnä ruoissa ja leivonnassa tai säilö niitä purkkiin ja pakkaseen. 

#MarjatTalteen-kampanjan päätähtenä on Suvi Teräsniska, joka haastaa suomalaiset ottamaan marjat talteen tv-mainoksessa sekä Youtube-videoissa. 

Keräyshaasteella on myös oma kampanjasivusto osoitteessa https://ihanitsetehty.dansukker.fi/. Sivulla voi osallistua muun muassa marjavisaan ja tutustua houkutteleviin marjaresepteihin piiraista hilloihin. 
Luonnollisesti #MarjatTalteen näkyy vahvasti myös Facebookissa ja Instagramissa. Instagramissa on käynnissä kuvakisa, jossa Suomen Sokeri lahjoittaa jokaisesta marja-aiheisesta kuvasta 1 € lasten ja nuorten luonto- ja ympäristökasvatustyöhön. Jaa siis kuvasi tunnisteella #MarjatTalteen ja #ihanitsetehty ja osallistu ympäristökasvatuksen tukemiseen! Jokainen kuva osallistuu myös Dansukker-tuotepalkinnon arvontaan. 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä