Olet täällä

Boreal 25 vuotta - avoimet ovet Jokioisissa 8.8.2019 klo 10-14

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Boreal Kasvinjalostus Oy perustettiin jatkamaan suomalaisen kasvinjalostustyön yli satavuotisia perinteitä. Jo tuolloin Suomessa nähtiin pohjoisiin olosuhteisiimme soveltuvien lajikkeiden arvo ja oman jalostustoiminnan tärkeä merkitys maataloudelle ja koko kotimaiselle ruoantuotantoketjulle. Ilmastonmuutoksen edetessä kotimaisen jalostustyön merkitys kasvintuotannon kilpailukyvyn kehittämisessä vain korostuu.
 
Juhlistamme Borealin neljännesvuosisataa ja 115 vuotiasta suomalaista kasvinjalostusta Jokioisilla elokuun 8. päivä, jolloin avaamme ovemme kaikille kasvinjalostuksesta kiinnostuneille. Borealin ovet ovat avoinna 8.8. klo 10-14, jolloin työhömme voi tutustua niin esittelykentällä kuin talokierroksilla. Osallistuminen avoimiin oviin ei edellytä ennakkoilmoittautumista.
 
 
TERVETULOA!
 
 
Vinkki luomusta kiinnostuneille: yhdistä Borealin avoimet ovet ja pellonpiennartilaisuus Mustialassa
Samana päivänä 8.8. Mustialassa järjestetään Luomussa vara parempi -hankkeen pellonpiennartilaisuus, jossa esitellään luomuviljelyn koe- ja kokeilutoimintaa Hämeen ammattikorkeakoulun opetus- ja tutkimusmaatilalla. Kahdeksalla eri pisteellä on nähtävillä mm. nurmiviljelyn erikoisuuksia,  laiduntamisen kaistakokeiluja, rehumaissia, viljojen laji- ja lajikekokeita, maatiaiskasveja, luomulannoitus- ja rikkakasvikokeita sekä pölytyskaista. Alueelta löytyy myös pieni luomulannoitettu perunamaa. Koekenttiä on mahdollista tarkastella myös ilmasta käsin droonin ottamien kasvustoseurantakuvien avulla. Lue lisää
 
Päivämäärä: 
To, 08.08.2019 - klo: 10:00 - klo: 14:00
Tapahtumapaikka: 
Myllytie 10, 31600 Jokioinen
Etelä-Suomi

 

Tapahtuman järjestäjä: 
Boreal Kasvinjalostus Oy
Järjestäjän sähköpostiosoite: 
Tapahtuman aihe: