Olet täällä

Metsä rokkaa

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon neljäs Metsä Rokkaa -tapahtuma sisältää monipuolisen metsäpäivän lisäksi viiden artistin keikan ja muuta viihdettä. Metsäistä asiaa jaetaan Metsä Rokkaan luonteeseen kuuluen viihteen ja musiikin siivittämänä. ”Metsä, musiikki ja nuoret ovat toimineet Metsä Rokkaan ohjelman punaisena lankana jo kymmenen vuoden ajan”, kertoo Petri Pajunen. Tapahtumaa päästään viettämään upouudella Saimaa Stadiumilla. Päivätapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Juontajana toimii monista yhteyksistä tunnettu mediapersoona Jone Nikula. Tapahtumaa emännöi Susanna Laine. MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila esitelmöi aiheesta ”Rokkaako suomalainen metsä myös Brysselissä?” Uuden Etelä-Savon yhteismetsän toiminnasta kertoo hoitokunnan pj Jari Piirainen. Uuden metsänomistajan näkökulmaa kuullaan Ville Rouhiaiselta. Metsäalan opiskelusta kysellään metsätalousinsinööriopiskelija Petteri Käyhköltä. Tapahtumassa järjestetään paneelikeskustelu yhteistyössä Maaseudun Tulevaisuuden kanssa. Paneelista tehdään verkkolähetys.

Kansainvälisestikin tunnetut Duudsonit osallistuvat tapahtumaan. Duudsonit ovat luoneet hymyjä ja hämmästystä ihmisten kasvoille ympäri maailmaa jo 2000-luvun alusta saakka. HP Parviainen ja Jarno ”Jarppi” Leppälä esittelevät vakuuttavalla tyylillään mhy Etelä-Savon osastolla metsäpalveluiden rokkitarjouksia sekä jakavat haluttuja rokkilippiksiä ja -pipoja. Duudsonit nähdään pariin otteeseen lavalla päivän aikana. Nähtäväksi jää mitä ”Pohojanmaan ikuuset pikkupojat” keksivät?

Laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta metsäpäivän sisältö tulee olemaan todella monipuolinen. Nuoret ja vanhemmatkin pääsevät tutustumaan esimerkiksi metsäkoneen ja kuorma-auton ohjaamoihin sekä testaamaan metsäkonesimulaattoria. Esittelyssä on metsäkoneita, traktoreita, kuorma- ja henkilöautoja, sahoja, metsätaimia, lannoitteita sekä muita metsään liittyviä palveluita ja tuotteita. Perheen pienemmille on luvassa maksutta poniratsastusta. Uuteen SuperCorner -aktiviteettipuistoon pääsee edullisesti.

Iltakonsertin lipunmyynti käynnistyy tänään. Ennakkolippuja on myynnissä edulliseen 28 euron hintaan metsänhoitoyhdistyksen toimistoilla Juvalla, Mikkelissä ja Savonlinnassa sekä Juvalla Sampolan kahviossa. Nettilipunmyynnistä vastaa Tiketti. Ovelta lippujen hinta on 35 euroa.

Metsä Rokkaa la 9.6.2018, päivätapahtuma klo 11.00-16.00 ja iltatapahtuma klo 18.30 – 01.00.

Päivän ohjelma

Iltaohjelma

Päivämäärä: 
La, 09.06.2018 - klo: 11:00 - Su, 10.06.2018 - klo: 01:00
Tapahtumapaikka: 
Saimaa Stadiumi, Raviradantie 22 B, Mikkeli
Itä-Suomi

Tapahtuman järjestäjä: 
Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo
Yhteyshenkilö: 
Petri Pajunen
Järjestäjän sähköpostiosoite: 
Tapahtuman aihe: 
Puhelinnumero: 
+35840 7766 212