Olet täällä

Palkokasvi-seminaari

Suomalaista peltoviljelyä ja ruokavaliota yhdistää se, että molempiin tarvitaan enemmän palkokasveja. Tervetuloa Luonnonvarakeskuksen palkokasvi-seminaariin!

Neljännes kuluttajista on erittäin kiinnostuneita uusista tuotteista, paljastaa Scenoprot-hankkeen selvitys. Kuluttajien kysyntään vastaaminen erikoiskasviviljelyä lisäämällä monipuolistaisi kotimaista ruoantuotantoympäristöä sekä parantaisi alkutuotannon erikoistumismahdollisuuksia ja kilpailukykyä.

Tervetuloa Luonnonvarakeskuksen seminaariin, jossa nostetaan esille hyviä palkokasvien viljelykäytäntöjä ja uusia lajikkeita. Yrityspuheenvuoroissa kuulemme palkokasvien elintarvikekäytön vaatimuksista sekä viimeaikaisista maailmanvalloituksista. Kerromme uusista tutkimustuloksista ja pohdimme yhdessä, miten alalle saataisiin lisäpotkua.

”Terveyden ja ilmastokestävyyden kannalta kasviksia tulisi suosia paljon enemmän. Kysyntään vastaaminen on sekä haaste että mahdollisuus kotimaiselle kasvintuotannolle”, Luken erikoistutkija Marjo Keskitalo kertoo.

Päivämäärä: 
Ti, 12.02.2019 - klo: 12:00 - klo: 16:45
Tapahtumapaikka: 
Jokioinen Tietotalo, Humppilantie 9, 31600 Jokioinen
Etelä-Suomi
Tapahtuman järjestäjä: 
Luonnonvarakeskus
Yhteyshenkilö: 
Marjo Keskitalo
Järjestäjän sähköpostiosoite: 
Tapahtuman aihe: