Olet täällä

Tervetuloa Toivon Tilan Syyskasvipäivään 31.5.2017

Toivon tilalla Halikon Ammakolla järjestetään jo kolmannet supersuosituiksi osoittautuneet syyskasvipäivät

31.5. klo 13-17

(Parkkipaikan osoite on Lehdentie 50, 24910 Halikko as.  opastus Vanhalta Turuntieltä)

TERVETULOA SEURAAMAAN TULEVAISUUDEN VILJELYTRENDEJÄ

Uusia kasvilajikkeita ja uusia viljelytekniikoita esitellään peltojen keskellä, tuotannon aidossa ympäristössä. Paikalle odotetaan yli kahtasataa viljelijää. Tapahtumassa pureudutaan syysohraan ja nähdään, miten syväjuurisen syysrapsin viljely onnistuu.

Toivon Tilalla on vuosikaudet kokeiltu erilaisia viljelymenetelmiä ja keskitytty maan rakenteen korjaamiseen. Tavoitteena on viljelijän työn helpottaminen ja ympäristön tilan parantaminen, samalla kun satotasoja pystytään nostamaan.

Tämän vuotisten syyskasvipäivien yhtenä teemana on työhyvinvointi, jota edesauttavat mm. paremmat ja tehokkaammat työvälineet. Nyt nähdään käytännössä, miten täsmäkylvökone toimii satelliittiohjauksen avulla. ”Bonuksena” voi tutustua myös meillä tuiki harvinaiseen sinilupiinini viljelyyn. Se on syväjuurinen tulevaisuuden valkuaiskasvi, jolla voi korvata tuontisoijaa.

Tule paikalle hakemaan tuoretta maataloustietoa, tapaamaan asiantuntijoita sekä käytännön viljelijöitä ja kuulemaan pellon laidan tuoreimpia uutisia koneista, tulevaisuuden kasveista, lajikkeista, sovelluksista, hankkeista…..

*****

Mukana menossa mm: Vilja alan yhteistyöryhmä/VYR, Järki Pelto, Dow Agro, Yara, Viljelijän Berner, Tilasiemen, Soilfood, SSO-maatalous, Bayer, FarmWorks, Menestyvä Maatila -hanke, Vihdin kone, Karviaisten Tila, DuPont Soil Scout.

Toivon Tilalla tavataan!

Päivämäärä: 
Ke, 31.05.2017 - klo: 13:00 - klo: 17:00
Tapahtumapaikka: 
Halikko
Länsi-Suomi

Parkkipaikan osoite on Lehdentie 50, 24910 Halikko as.  opastus Vanhalta Turuntieltä.

Tapahtuman järjestäjä: 
Olli-Pekka Ruponen
Yhteyshenkilö: 
Olli-Pekka Ruponen
Järjestäjän sähköpostiosoite: 
Tapahtuman aihe: 
Puhelinnumero: 
+358 50 5824645