Olet täällä

FMC – Agricultural Solutions

FMC Agricultural Solutions on amerikkalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1883. FMC osti tanskalaisen Cheminova A/S yrityksen vuonna 2015 ja loppuvuodesta 2017 osan DuPont:in rikkakasviaineista sekä tuhohyönteisaineista. Kauppaan kuului myös DuPont:in R&D tutkimuslaitokset. FMC:n tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisten lehtilannoitteiden lisäksi rikkakasvien ja tuhohyönteisten torjunta-aineita viljoille, öljykasveille, perunalle, maissille, sokerijuurikkaalle sekä hedelmä- ja vihannesviljelyksille.

FMC panostaa tutkimus- ja tuotekehitystyöhön. Näin voimme tarjota suomalaisille viljelijöille monipuoliset ja nykyaikaiset kasvinsuojeluaineet, jotka auttavat ratkaisemaan kasvintuhoojien aiheuttamat ongelmat ja samalla suojelevat viljelykasveja rikoilta, taudeilta tai tuhohyönteisiltä.

Paikallisten käyttäjäkokemusten hankkiminen ja kotimaiset kokeet ovat tärkeä ja arvokas osa FMC:n toimintaa, jotta voimme tarjota Suomeen sopivia ratkaisuja entistä paremmin.

Lisätietoja löydät www.fmcagro.fi-sivulta

FMC kasvinsuojeluaineet ammattikäyttäjille

Rikkakasvien torjuntaan

Ally® Class, Centium® CS, CDQ™ SX®, Express® 50 SX®, Express® Gold SX®, Foxtrot®, Harmony® 50 SX®, Premium™ Classic SX®, Ratio® 50 SX®, Refine® Super SX®, Tripali®, Safari®, Spotlight Plus®

Tuhohyönteisten torjuntaan

Avaunt®, Coragen®, Nexide® CS, Steward®

Tautien torjuntaan

Zignal® 500 SC

Ruiskun pesuaine

All Clear Extra® ruiskunpesu

Tuotevalikoimaan kuuluu myös useita lehtilannoitteita, jotka ovat optimoitu viljelykasvien erilaisiin ravinnetarpeisiin    

Boron 150, Entire®, Foliar Extra, Hi-Phos, Jett Mangan 235, Magnus, Multiple Pro, Thio-S, Zoom

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina käyttöohjeet ja pakkausmerkinnät huolellisesti ennen käyttöä. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja lausekkeet. Vain ammattikäyttöön.