Olet täällä

Hankkija Oy

Hankkija – pieniin ja suuriin hankintoihin

Hankkija on uraauurtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.

Hankkija tarjoaa kaikki tuotantotarvikkeet maatilojen käyttöön. Hankkijan valikoimiin kuuluvat sertifioidut siemenet, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet ja ammattipuutarhaviljelytarvikkeet. Suomen suurimpana viljanostajana Hankkija etsii käyttökohteet ja markkinat Suomessa tuotetulle viljalle ja muille viljelykasveille. Hankkija vie myös vuosittain merkittäviä määriä suomalaista viljaa ulkomaille.

Kotieläintuottajille Hankkijan valikoimiin kuuluvat kaikki eläinten ruokintaan ja hoitoon liittyvät rehut ja tarvikkeet. Suomen Rehu on Hankkijan rehuvalmistuksen tunnus. Rehuja valmistetaan Turun, Seinäjoen, Kotkan ja Säkylän tehtailla. Hankkijan rehuja viedään yli 30 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Skandinavia, Baltia ja muu Eurooppa.

Maatilalla ja koneurakoinnissa sopivat ja toimivat koneet ovat tärkeitä työn sujumiseksi. Hankkijan valikoimiin kuuluvat traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja ympäristönhoitokoneet. Olennaisena osana konekauppaan kuuluvat huolto- ja korjaustoiminnot. Hankkijalla on 100 sopimushuoltajan verkosto ympäri maata. Varaosia ja tarvikkeita myydään Hankkijan myymälöissä.

Hankkija palvelee myös laajalla hevostuotteiden, lemmikkieläintuotteiden ja puutarhan valikoimallaan. Hankkijan myymälöitä ja konekeskuksia on ympäri Suomea, yhteystiedot löydät täältä.

Lue lisää: www.hankkija.fi