Olet täällä

Hankkija mukana Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa 20.-21.5.

Hevoset Kaivarissa

Hevoset Kaivarissa tuo hevosmaailman pienoiskoossa keskelle Helsinkiä. Viikonlopun ajaksi Kaivariin rakennetaan tapahtuma-alue, jossa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Koko jutun juju on esitellä hevosen monipuolisuutta ihmisen kumppanina. Siksi yleisökin pääsee paitsi katsomaan, myös koskettamaan, taputtamaan ja harjaamaan hevosia.

Hevoset Kaivarissa-tapahtuma järjestetään lauantaina 20.5. klo 10-20 ja sunnuntaina 21.5. klo 9-17. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Alueelta löytyy molempina päivinä kattavat ravintolapalvelut, expo-alue näytteilleasettajineen, kotieläinpiha, kärryajelua, talutusratsastusta, Kaivari-brunssit lähialueiden ravintoloiden kanssa ja paljon muuta.

Kaivarissa nähdään useiden lajinäytösten lisäksi kilpailuita: ratsastuskoulujen välinen esteratsastuskilpailu, islanninhevosten passijuoksukilpailu, ponien esteratsastuskisa sekä ravureiden Cityravit.

Näytöksissä esitellään mm. lännen-, kenttä- ja matkaratsastusta sekä vikellystä ja raviratsastusta. Kiehtovista uusista lajeista esittelyssä ovat vauhdikas ratsastusjousiammunta ja polocrosse sekä taiturimainen working equitation.

Hankkija on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista ja mukana tapahtumassa isolla messuosastolla!

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää www.hevosetkaivarissa.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä