Olet täällä

J4B.fi

Jimm’s for Business – Säästää aikaasi

J4B.fi eli Jimm’s for Business on tietotekniikan ja palveluiden verkkokauppa. Olemme suuntautuneet pienyrittäjän palvelevaksi tietotekniikka osaajaksi, mutta palvelumme on myös yksityisen kuluttajan käytettävissä.

Käyttövalmiiksi asennetut tietokoneet – Nopeaa ja helppoa

Meiltä saat tietokoneet valmiiksi käyttökuntoon asennettuina, ettei sinun tarvitse kuin laittaa johdot seinään ja virta päälle - tarvittavat ohjelmistot ja päivitykset on asennettu valmiiksi koneelle. Nopeasti ja helposti.

Oikea kone juuri sinun työhösi

Käyttökuntoon asennetut koneet löydät ”Valmiit ratkaisut” osiostamme johon olemme tehneet eri tarpeiden ja työn laadun mukaan valmiita kokonaisuuksia. Valmiista ratkaisuista löydät myös valmiita vaihtoehtoja, vaativiin olosuhteisiin isku- ja kosteudenkestäviä koneita, kassapiste kokonaisuudet, videovalvontaan sopivat ratkaisut sekä liikkuvaan työhön sopivan kevyet ja pienet kannettavat – tietysti käyttövalmiiksi asennettuina.

Verkkokaupan laaja valikoima

Valmiiden ratkaisujen lisäksi käytettävissäsi on myös erittäin laaja verkkokaupan, josta löydät tuotteita aina komponenttitasolta raskaisiin tehotyöasemiin.

Riskitöntä ostamista – palauta jollet ole tyytyväinen

Annamme myös yrityksille kuluttajasuojasta tutun tutustumisoikeuden - jollei laite syystä tai toisesta ole sellainen kuin oletit, voi laitteen palauttaa meille takaisin.

Rahoitus

Kauttamme saat myös leasing- rahoituksen laitteille, ja myös laskulla tilaaminen yrityksille onnistuu suoraan verkkokaupasta.

Tärkeintä meille

Mikäli tietotekniikasta on jotain kysyttävää niin ota meihin yhteyttä. Vaikka olemme verkkokauppa, niin meille asiakas ja palvelu on se tärkein asia. Asiakaspalvelumme on avoinna Ma-To: 10-22, Pe: 10-18, La: 10-16 ja Su: 14-22. Eli tavoitat meidät silloin kun sinulla on aikaa. Meidät tavoitat myös sähköpostitse asiakaspalvelu@j4b.fi

– Tervetuloa ostoksille, tavataan verkossa.