Olet täällä

Herneen rikkatorjunta on nyt ajankohtaista

Herneen rikkatorjunta on nyt ajankohtaista

Oikea rikkakasvien torjunta-ajankohta on kun herne on kasvanut 5-10 cm korkeaksi ja rikkakasvit ovat nousseet maan pintaan.

Hyvä yhdistelmä rikkakasvitorjuntaan on seos jossa on mukana Fenix, Basagran SGMetro tai Mistral. Maavaikutusta torjuntaan saa Fenixistä, Metrosta ja Mistralista, jotka antavat tehoa myös jatkossa itäville rikoille. Hyöty maavaikutuksesta tulee erityisesti silloin kun ruiskutushetkellä maa on kosteaa.

Uutena ratkaisuna herneen rikkakasvitorjuntaan on hyväksytty Lentagran. Lentagrania suositellaan seoksiin Fenixin kanssa. Seoskumppanina Lentagran tehostaa myös muiden tuotteiden tehoa. Lentagranilla saadaan hyvä teho esimerkiksi pillikkeeseen, savikkaan ja mataraan. 

Hernekärsäkäs on vaivannut kasvustoja syöden lehtiä. Pyretroidit kuten Cyperkill EC 500 tehoaa aikuisiin yksilöihin tässä vaiheessa. Pyretroidit voi ruiskuttaa tarvittaessa rikkatorjunnan yhteydessä.

Kysy lisää tuotteista Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiltä.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä