Olet täällä

Informaatiota koronavirusepidemiasta maatalouteen ja maatalousyrittäjälle

Koronavirustilanne Suomessa on muuttunut viime päivinä nopeasti ja valtioneuvosto on antanut uusia suosituksia ja ohjeita. Luonnollisesti koronaepidemia koskettaa myös maatalousyrittäjää sekä yrittäjänä että yksityisenä henkilönä. Olemme tälle sivulle keränneet maataloutta lähellä olevien organisaatioiden sekä yhteistyöyritystemme julkaisemia ohjeita ja tiedotteita koronavirustilanteesta.

Korona-tiedotteita ovat julkaisseet myös yhteistyöyrityksemme esimerkiksi heidän tavarantoimituksiaan koskien:

Pyrimme päivittämään tätä sivua mahdollisuuksien mukaan. Paras tieto yritysten tuotteiden ja palveluiden toimitustilanteesta sekä esim. siirrettyjen tilaisuuksien ja tapahtumien uusista ajankohdista löytyy aina yrityksen omilta nettisivuilta.

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä