Olet täällä

Innovatiiviset jousitukset istuimissa vaimentavat tehokkaasti tärinöitä

Grammer ilmaistuimet

Monipuolisilla säädöillä varustetut istuimet tarjoavat optimaalisen mukavuuden kaikenkokoisille kuljettajille. Grammerin kuljettajanistuimissa ergonomiaan ja käyttäjäystävällisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lisäksi pitkäkestoisella kehitystyöllä istuimiin on luotu innovatiivisia jousituksia vaimentamaan tehokkaasti tärinöitä.

Maximo Comfortin ylöspäin kapeneva selkänoja mahdollistaa suuren liikkumisvapauden eri työtilanteissa. Ergonomisesti oikein muotoillut pehmusteet ja käsinojat antavat mainion sivuttaistuen.

Maximo Dynamic -istuimessa on uusi matalataajuisia värinöitä tehokkaasti vaimentava Dynamic Damping System (DDS) -jousitus. Uuden jousituksen ansiosta ala- ja yläasennoissa tapahtuvat iskut vähenevät. Erillistä jousituksen kovuuden säätöä ei tarvita.

Maximo Evolution Dynamic -istuimessa on täysin automaattinen painonsäätö sekä monipuoliset, helppokäyttöiset säätöominaisuudet takaavat turvallisen ja miellyttävän ajoasennon. Istuimen pehmusteissa on aktiivinen kosteudenpoisto ja lämmitys.

Katso havainnollinen video Grammer-ilmaistuinten ominaisuuksista.

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä