Olet täällä

Katso uusimmat kotimaiset vaihtokoneet!

Farmitin sivuille on avattu traktoripörssi.fi-palvelun kaikki ilmoitukset.

KATSO KAIKKI ILMOITUKSETTraktoripörssi julkaisee kotimaisten jälleenmyyjien sekä yksityisten ilmoittajien jättämiä vaihtokoneilmoituksia. Farmitin sivuilta löydät nyt sekä traktorit ja puimurit että muut maatalouden työkoneet. Ilmoitukset päivittyvät kerran vuorokaudessa.    

Traktoripörssi yhdistää verkon ja printin täysin uudella tavalla. Farmitin ja Traktoripörssin verkkosivuilla voit etsiä vaihtokoneita ja jättää ilmoituksia. Jos olet Käytännön Maamies-lehden tilaaja, voit kerran kuussa jättää ilmaiseksi kuvallisen ilmoituksen Traktoripörssi-lehteen. Lehti jaetaan KM:n kestotilaajille ja se on irtonumeromyynnissä 3000 Lehtipisteessä kautta maan. Samalla ilmoituksella tavoitat valtavan määrän maatalouskoneista kiinnostuneita.

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä