Olet täällä

Okra Maatalousnäyttely auki lauantaihin asti – Tule mukaan!

Yksi Suomen suurimmista maatalousnäyttelyistä on taas täällä!

Okra Maatalousnäyttelyyn Oripään lentokentälle kokoontuu taas satoja näytteilleasettajia. Paikalle odotetaan tuhansia messukävijöitä. Luvassa on aidon maatalousnäyttelyn tunnelmaa kaiken ikäisille sekä paljon nähtävää maa- ja metsätalousalan ammattilaisille.

Farmitilla on Okrassa yhteisosasto, jonne on koottu suomalaisen maatalouden eturivin osaamista koko joukko. Avena, Boreal, Eurofins Viljavuuspalvelu, Farmit, Nordkalk, Tilasiemen ja Yara Suomi ovat tuoneet joukkonsa juuri Sinua palvelemaan. Tule juttelemaan, osallistu kilpailuun päivittämällä käyttäjätietosi ja jätä vaikka kaverillesi terveiset uuteen asfalttiimme.

Farmitin yhteisosaston löydät paikalta B312 perinteiseen tapaan kiitoradan varresta. Seuraa myös Okra-tapahtumia Farmitin somessa, eritoten Instagramissa!

Okra Maatalousnäyttely on auki 4.–7. heinäkuuta joka päivä klo 9–17., osoitteessa Hirvikoskentie 290, Oripää.

Tervetuloa mukaan!

 

Okran kotisivut löydät täältä.

Lue myös juttu siitä, ketkä ovat Okra Maatalousnäyttelyn takana!

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä