Olet täällä

Kouluttaudu maatalouskoneasentajaksi

Hankkija-ketjun markkinoimien John Deere -koneiden sopimushuoltopalveluista vastaa Hankkijahuolto-verkosto. Erikoiskoulutettuja ja ammattitaitoisia Hankkijahuoltajia on maanlaajuisessa Hankkijahuolto-verkostossa noin 120.

Haemme ja koulutamme uusia maatalouskonehuoltajia sopimushuoltoverkostoomme palvelemaan asiakkaitamme. Seuraava koulutus maatalouskoneasentajan ammattiin alkaa 07.01.2016 TTS Koulutuksessa Rajamäellä

Noin 13 kuukautta kestävän koulutuksen tavoitteena on hankkia maatalouskoneasentajan monipuolinen osaaminen ja erikoistuminen John Deere -koneisiin. Opiskelu on hyvin käytännönläheistä Hankkija-ketjun edustamien koneiden merkkikoulutusta, koneista sekä uusimmista testaus- ja diagnosointijärjestelmistä.

Rekrykoulutuksen jälkeen on työpaikkoja Hankkija-ketjuun kuuluvilla sopimushuolto- korjaamoilla huolto- ja asennustehtävissä tai myös mahdollisuus sopia huoltoyrittäjyydestä.

Toivomme, että sinulla on jo teknisen alan peruskoulutus tai vastaava kokemus ja halu kehittyä maatalouskoneasennuksen ammattilaiseksi. Hae koulutukseen sähköisesti osoitteessa www.mol.fi (koulutuksen numero 654635) tai www.tts.fi.

Lisätietoja:
TTS koulutus/ Ari Pekkola
puh. 050 5956324

Agrimarket/ Jarno Nissi
jarno.nissi@agrimarket.fi
puh. 010 7683556

Agrimarket/ Tapio Ärölä
tapio.arola@agrimarket.fi
puh. 010 7683161

Tiedot koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksesta.
Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702
tai
koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä