Olet täällä

Farmit.net palveluksessasi 24/7

Farmit tarjoaa netissä ajankohtaisia palveluja maatalousyrittäjälle. Näyttelyissä, kuten 2019 Okrassa, voit tavata meitä myös kasvokkain.

Farmit.net on ammattilaisilta ammattilaiselle -verkkosivusto, joka palvelee suomalaista maa- ja metsätalousyrittäjää alan parhaiden asiantuntijoiden tukemana. Valtaosa suomalaisista maatalousammattilaisista, jopa 70 000 eri kävijää kuukausittain, löytää sivuiltamme kiinnostavaa ammattisisältöä.

Sivustoltamme löydät maatalouteen suunnitellun sääpalvelun, päivittyvät markkinahinnat niin viljoille, tuotantoeläimille, raaka-aineille kuin metsätuotteillekin – ja kaikki täysin ilmaiseksi.

Uudistamme farmit.net-sivut kasvukaudeksi 2021 parantaaksemme sivuston käytettävyyttä entisestään. Mobiilikäyttö paranee ja selkiytyy uuteen järjestelmään siirryttäessä huomattavasti. Käyttäjistämme yli 50 prosenttia tulee sivustolle mobiililaitteella. Tuomme myös entistä enemmän uutisia ja videoita farmit.netin etusivulle.

Ajankohtaista asiaa

Päivitämme sivustomme sisältöä jatkuvasti. Farmitin henkilökunnan lisäksi sisältöä sivustolle tuottavat suomalaisen maatalousalan johtavien yritysten kokeneet asiantuntijat. Elämme mukana maatalouden vuodenkierrossa tarjoten oikeaa ja ajankohtaista tietoa oikeaan aikaan.

On kyse sitten viljelysuunnittelusta, hankinnoista, tuholaistorjunnasta tai puinneista, farmit.netistä löydät liiketoimintaasi parhaiten palvelevaa täsmätietoa.

Hintatiedot helposti

Sivuston Hintatiedot-palvelusta löydät ajan tasalla olevat Suomen ja EU:n vilja- ja öljykasvi- sekä kotieläinmarkkinoiden hintanoteeraukset.

Puumarkkinat-sivulla voit seurata puun myyntihintojen sekä puun myyntimäärien kehitystä puutavaralajeittain.

Myös lannoiteraaka-aineiden (fosfori, kalisuola ja ammoniakki) hinnat muutoksineen löytyvät sivustolta päivitettyinä ja selkeinä graafeina.

Farmitin mukana näyttelyissä

Farmitin yhteisosastoilta löytyy monen alan asiantuntijoita.

Vuoden 2021 suurista tapahtumista farmit.netin yhteisosasto rakentuu OKRAan, Oripäähän heinäkuun alussa sekä Tampereelle KoneAgriaan lokakuun puolen välin tietämillä.

Näyttelyiden Farmit-osastolla palvelujaan esittelee lukuisa joukko yrityksiä. Tule kuulemaan ajankohtaisuuksista, vaihtamaan kuulumisia ja tervehtimään meitä ja kerää samalla parhaat vinkit ja uutuudet mukaasi näppärästi yhdeltä messuosastolta.

Räätälöityä sääpalvelua juuri sinulle

Omat tiedot kannattaa pitää farmit.net:issä ajan tasalla, jotta voimme palvella sinua parhaalla ja tehokkaimmalla tavalla. Samalla vältyt turhilta viesteiltä. 

Päivittämällä vuosittain keväällä tietosi, varmistat myös maatalouteen räätälöidyn sääpalvelumme käyttöoikeuden aina vuodeksi kerrallaan.

 

Teksti Antti Pesonen, kuvat Annaleena Ylhäinen, Pentti Törmä

 

Tämä uutinen on yksi Farmitin julkaiseman MaatalousUutiset -lehden jutuista. Lehti lähettiin KM:n tilaajille joulukuussa, mutta nyt voit lukea koko lehden maksutta täältä.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä